LUKSUZAN ODMOR

Košarkaška legenda u Šibeniku: Okupljena publika Jordana i suprugu nije ometala u dobrom provodu

Košarkaška legenda Michael Jordan nakon Splita se sa suprugom Yvette usidrio u Šibeniku gdje su ga dočekali brojni obožavatelji. Dobro raspoloženim supružnicima publika nije smetala.

Splićani i turisti koji trenutno borave u najvećem gradu u Dalmaciji nisu mogli ni sanjati da će im gradom prije dva dana nenajavljeno prošetati košarkaška legenda, Michael Jordan, koji se potom ukrcao na luksuznu jahtu s kojom je sada stigao i u Šibenik.

Iznajmljena jahta O'Pari ubrzo je još u Splitu privukla brojne znatiželjne obožavatelje koji su se okupili ne bi li nakratko vidjeli sportskog velikana, čija supruga im je srdačno mahala.

image
Michael Jordan na jahti.
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Jordanova supruga Yvette Prieto u društvu prijatelja u međuvremenu je posjetila Nacionalni park Krku, dok je Michael ostao u jahti čiji najam stoji milijun eura tjedno. Nakon Skradina, Jordan je sa suprugom sada uplovio u Šibenik gdje se usidrio na rivi i ponovno privukao gomilu ljudi koja im nije smetala dok su nježno razmjenjivali poljupce.

image
Tjedni najam jahte O'Pari stoji milijun eura.
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Čitajte i: Legenda košarke Michael Jordan stigao u Split! Za uživanje u Hrvatskoj iznajmio luksuznu jahtu

Par ne skriva koliko uživa u ljepotama naše obale na kojoj im, čini se, ništa ne nedostaje. Jordan je, kako piše Slobodna Dalmacija, na odmor navodno ponio i 25 boca luksuznog pića - Clase Azul Plata tequile, od čega jedna boca stoji otprilike četiri tisuće dolara.

image
Brojna publika došla je ne bi li nakratko vidjela košarkašku legendu.
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Čitajte i: Michael Jordan na jahti u Splitu uživa sa suprugom Yvette Prieto: Za odmor si je nabavio piće u vrijednosti 100.000 dolara

image
Ispred jahte u Šibeniku su se okupili znatiželjni turisti i domaćini.
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Kako je naša obala odavno poznata po tome što privlači brojne poznate strane turiste, prošloga ljeta Split je posjetio također košarkaški velikan Magic Johnson u 85 metara dugoj jahti Aquila s kojom je plovio Jadranom, dok je u ljeto 2019. godine legendarni i svestrani DJ Shaquille O'Neal nastupao u klubu Noa na Zrću. Čini se da je preporuka NBA legendi i Jordana napokon dovela u Hrvatsku, a sudeći po fotografijama, odmor će im ostati u odličnom sjećanju!

Linker
15. travanj 2024 14:36