ODMARA DO RUJNA

Korčulansko ljeto pjevačice Domenice: ‘Obilazim otok i glumim turisticu, a svaki dan mi netko drugi kuha‘

Naša mlada pjevačica trenutačno odmara u Vela Luci na Korčuli, a tamo će ostati sve do rujna. U posjet joj je stigla i pjevačica te prijateljica Mia Dimšić, a što radi kad ne radi, govorila je za magazin Gloria.

Nakon što je na Splitskom festivalu početkom srpnja predstavila hit "A meni je vruće...", pjevačica Domenica Žuvela (28) iz Splita se na dva mjeseca preselila u rodnu Velu Luku. Vrijeme uglavnom provodi na plaži - držeći se debelog hlada - a kako se zaželjela domaće kuhinje, u šali kaže da se udebljala nekoliko kilograma.

image
Domenica se iz Splita ljeti seli u Vela Luku.
SASA BURIC/CROPIX

"Imam veliku obitelj i svaki dan sam kod nekog drugog na ručku. Kad ne uživam u morskim radostima, obilazim otok i glumim turisticu zbog čega se ovoga ljeta ne odvajam od lepeze", smije se Domenica, koja će se na Korčuli odmarati do početka rujna.

Čitajte i: Smjela Domenica objavila novu pjesmu: U spotu zaplesala poput latino plesačica

U rodnom mjestu posjetila ju je i prijateljica te kolegica Mia Dimšić. Njih su dvije provele nezaboravne ljetne dane, a to su odlučile podijeliti i s obožavateljima kada su objavile video gdje guštaju u moru i jedu lubenicu. Domenica je ovo ljeto otvorila i TikTok profil, a na to se odvažila nakon što je godinu dana govorila kako to neće učiniti. Ipak, popustila je, a glavna tema su joj morske radosti. Stoga, prije nego što se uputite na Korčulu, obavezno trk na profil naše pjevačice za pokoju inspiraciju što posjetiti na ovom predivnom jadranskom otoku.

image
Domenica u Vela Luci.


SASA BURIC/CROPIX
Linker
24. travanj 2024 08:32