Nestrpljivi pratitelji

Korana ponovno pokazala trbuščić, dala naslutiti spol i ime bebe?

Trudnica je objavom pokazala kako najviše voli provoditi vrijeme, no neki od pratitelja pomislili su kako im na taj način daje naslutiti ime bebe koja stiže u lipnju.

Korana Gvozdić (38) ovog je mjeseca obznanila da ona i zaručnik Ivan Šarić (36) čekaju prvo dijete. Lijepu trudnicu mnogi su presretni prijatelji i pratitelji hvalili oduševljeni time kako je pokazala trudnički trbuščić u bijeloj haljini. Buduća mama, koja je za Gloriju otkrila da beba stiže u lipnju, sada je objavila još jednu vedru fotografiju kojom je pokazala koliko uživa u trudnoći.

U kreaciji koja joj ističe trbuh, ozarena i s kosom punom lokni Korana je pozirala uz šalicu čaja, no dio pratitelja pomislio je da je time buduća mama otkrila ime beba.

"Blizina udobnog kreveta i topli čaj u ruci", napisala je Korana, no neki su počeli tražiti skrivene poruke na šalici na kojoj je ispisana engleska riječ za - čaj - tea.

Čitajte i: Ivan Šarić i Korana Gvozdić ekskluzivno o trudnoći za Gloriju: ‘Beba nam stiže u lipnju‘

"Pomislila sam da je Tea možda ime bebe koja će se uskoro roditi, da nam daješ neki znak. Onda shvatim da je to ipak samo čaj", kaže jedan od komentara na koje je Korana odmah odgovorila.

"Samo čaj, samo čaj", odagnala je sumnje Gvozdić. Korana i Ivan Šarić početkom veljače na sovjim Instagram profilima objavili su da će njihova zajednici biti proširena za još jednog člana.

"Beba stiže u lipnju, tada je termin, osjećamo se super, presretni smo i uzbuđeni", kazao je Ivan Šarić u razgovoru za Gloria.hr. Tada je buduća mama prošla već pola trudnoće.

Čitajte i: Korana objavila nove trudničke fotografije: ‘Neko novo značenje... nebo strpljive voli‘

"Dobro sam, u početku nije bilo tako, kako to obično biva, ali sada sam dobro. Na pola smo puta i lakše je sve", kazala nam je Korana.

"Osam godina smo zajedno, mogu reći da je došlo prirodno i u pravi čas. Bez obzira na sve što se dogodilo protekle 2020. ona je za nas lijepo završila. Sad, što nas čeka u 2021. - to ne znamo, čekamo šesti mjesec pa ćemo vidjeti", rekla je tom prilikom Korana.

Linker
19. travanj 2024 14:17