MAJČINSKA LJUBAV

Korana Gvozdić oduševila pratitelje objavom svog malenog borca: ‘Ti me učiš da ljubav znači mnogo više‘

Koliko uživaju u prvim mjesecima majčinstva, Koranu Gvozdić i Ivana Šarića odaju objave na Instagramu. Ovoga puta bivša manekenka je pratitelje oduševila objavom fotografije na kojoj pozira s malenim Oliverom.

Otkako su prije pet mjeseci postali roditelji, Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić ne skidaju osmijeh s lica, a iako malenog Olivera ne izlažu često pred kamere, svaki puta kada pratitelje na društvenim mrežama počaste fotografijom sina, izazovu val oduševljenja.

Nakon uživanja u Dubrovniku par se vratio ustaljenom rasporedu, a ekonomistica i bivša manekenka našla je vremena da objavi fotografiju malenog Olivera.

"Ti me učiš da ljubav znači mnogo više", napisala je Korana u opisu fotografije na kojoj se smiješi sinu koji razigrano maše ručicom. Objava puna majčinske ljubavi bila je dovoljna da izazove val raznježenih komentara pratitelja koji jedva čekaju svaku Koraninu objavu na Instagramu.

Čitajte i: Korana Gvozdić o trudnoći: ‘Hodam kao ranjeni pingvin, ali me kile ne optereću

A jučer objava nije nedostajalo! Osim klasičnih fotografija na Instagramu, Korana je iskoristila priliku pa je na Instagram Story objavila šaljivu fotografiju na kojoj pozira sa Šarićem uz opis "traju dogovori oko noćne smjene".

Uživanje nakon teških trenutaka

Sudeći prema objavama, Korana i Ivan se odlično snalaze u roditeljskoj ulozi koja je od samog rođenja malenog Olivera počela teško zbog toga što im je sin na svijet stigao dva mjeseca ranije, a zbog čega je Korana u bolnici s malenim borcem provela mjesec dana, dok nije ojačao.

Čitajte i: Korana Gvozdić i Ivan Šarić postali roditelji: ‘Naš sinčić borac je od prvog dana‘

Sa Ivanom se sve do izlaska iz bolnice čula samo preko mobitela ili joj je dolazio pod prozor jer zbog pandemije nisu bili dozvoljeni vanjski posjeti pa je Korani to bila još jedna otežavajuća okolnost u već teškoj situaciji.

"S Oliverom sam mogla biti svega 10 do 15 minuta na dan dok je bio na Intenzivnom odjelu. Ja na drugom katu, Oliver na prvom, a tata Ivan kod kuće, tako su izgledali naši počeci roditeljstva. Kažem i uvijek ću ponoviti, nije bilo nimalo lako ali za viši cilj ništa nije teško! Izgurali smo", rekla je tada za Gloriju.hr Korana koja s Ivanom slovi kao jedan od najstabilnijih parova na domaćoj sceni.

Linker
20. travanj 2024 12:47