SLAVNA MANEKENKA

Konačno progovorila: Emily Ratajkowski optužila Robina Thickea za seksualno zlostavljanje

Osam godina nakon snimanja spota za pjesmu ‘Blurred Lines‘, slavna manekenka progovorila je o traumatičnom iskustvu s pjevačem Robinom Thickeom.

Knjiga 'My Body' supermodela Emily Ratajkowski prepuna je detalja iz njezinog manekenskog i privatnog života, ali i traumi koje je proživjela snimajući spot za pjesmu 'Blurred Lines' s pjevačem Robinom Thickeom kojeg je optužila za seksualno zlostavljanje.

Seksualno zlostavljanje na snimanju spota

Manekenka, naime, tvrdi da ju je 2013. godine pjevač na snimanju spota pipao po golim grudima dok je snimala scene u toplesu, a tome je svjedočila i redateljica spota koju je njegovo ponašanje razbijesnilo.

Čitajte i: Dosadio joj stari imidž: Emily Ratajkowski iznenadila promjenom boje kose, više nije brineta

Sve je, navodno, bilo u redu dok se Robin nije pojavio pijan na spotu.

Godinama je šutila

"Odjednom, ni odkuda osjetila sam hladnoću i ruke stranca na grudima. Instiktivno sam se okrenula i odmaknula, vidjela sam da je to Robin Thicke. Uputio mi je šašavi osmijeh i posrnuo unatrag, dok je pogled sakrio iza sunčanih naočala. Pao mi je mrak na oči", navodi Ratajkowski koja je sve ove godine o tome šutila jer se osjećala neugodno i posramljeno.

“Smijao se tijekom snimanja, nije mogao stajati na nogama, u jednom trenutku Diana Martel, redateljica videospota, upitala ga je je li dobro“, opisivala je Emily agresivno i pijano ponašanje slavnog pjevača.

Kontroverzni pjevač

Thicke je u vrijeme snimanja spota bio u braku s Paulom Patton s kojom ima sina Juliana Fuega, a razveli su se nakon što ga je optužila za nevjeru, zlostavljanje i zloupotrebu droga. Nakon nje, pjevač je započeo vezu s 18 godina mlađom April Love Geary s kojom ima troje djece.

Sporna knjiga "My Body" izaći će sljedeći mjesec.

Linker
16. travanj 2024 15:07