SAMO ZA HRABRE

Kninski atletičar i naš najbolji sprinter Marko Čeka otkrio na kojim prirodnim ljepotama puni baterije prije napornih natjecanja

Slap Krčić naš najbolji atletičar Marko Čeka preporuča samo za one najhrabrije. Upravo je tamo pronašao osvježenje u vrućim ljetnim danima, a nama je otkrio i što ga sve još čeka u ovoj sezoni.

Sve popularniji trend uživanja u prirodi tijekom ljetnih mjeseci osvojio je i kninskog atletičara Marka Čeku (21). Tako je šibenske plaže, gdje inače ljetuje, ove godine zamijenio izletištem uz slap Krčić u blizini Knina.

"Voda je baš hladna pa kupanje preporučujem samo najhrabrijima. No isplati se doći jer je prirodna divna, temperature su ugodne, a i puno je mirnije i tiše nego na moru"; kaže Marko, koji je na Krčiću punio baterije i za skorašnja natjecanja.

image
Marko Čeko aktualni je hrvatski prvak u trčanju na 100 i 200 m te u skoku u dalj.
NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

Već u kolovozu ga čekaju mitinzi u švicarskom Bernu i talijanskom Roveretu, zatim će na državnom prvenstvu u Karlovcu pokušati obraniti lanjsko zlato u skoku u dalj, a najviše se veseli Hanžekovićevom memorijalu 14. rujna u Zagrebu, na kojem je prošle godine bio jedna od najvećih zvijezda.

Uspješni Kninjani

Na svome Instagram profilu objavio je fotografiju s tekvandoašicom i sugrađankom Mateom Jelić. Njezinu je zlatnu olimpijsku medalju stavio oko vrata i napisao posvetu za koju se nadamo da će mu se jednog dana i ostvariti.

Čitajte i: Dvije teške operacije, bolovi, borba - i Janica Kostelić! Tko je Matea Jelić, djevojka koja je osvojila olimpijsko zlato?

image
Marko Čeko u rodnom Kninu.
NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

"Sve dok ja ne pobijem", napisao je Marko, a u komentarima su nastavili pisati kako će se to dogoditi na sljedećim Olimpijskim igrama. Marko, držimo ti fige!

Linker
20. travanj 2024 02:33