Getty Images
Preplavile su je emocije

Kirsten Dunst ima najslađu podršku: Na crveni tepih povela je i svog 15-mjesečnog sina

Nakon skoro 25 godina od njezine debitantske uloge u filmu "Intervju s vampirom", glumica Kirsten Dunst (37) napokon je dobila svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Na ovom svečanom slavlju glumičinih postignuća, pridružio joj se zaručnik, glumac Jesse Plemons (31), ali i njihov 15-godišnji sin Ennis Howard kojemu je ovo prvo službeno pojavljivanje u javnosti nakon rođenja.

U plavoj košulji, bermudama, Los Angeles Dodgers šilterici i bijelim tenisicama izgledao je poput pravog malog kulera i spremno pozirao fotografima, kao da je na to već naviknut i ne predstavlja mu nikakav problem. Njegova majka je pak zablistala u midi pastelnoj haljini zanimljivog geometrijskog uzorka koja joj je stajala kao salivena, a upotpunila ju je srebrnim sandalama na petu i velikim visećim naušnicama.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - AUGUST 29: Ennis Howard Plemons attends the ceremony honoring Kirsten Dunst with a star on the Hollywood Walk of Fame on August 29, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images)
Getty Images

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - AUGUST 29: Kirsten Dunst poses with her new star on the Hollywood Walk of Fame on August 29, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images)
Getty Images

Plemons nije mogao izdržati da ne pokaže koliko je ponosan na svoju zaručnicu pa se u jednom trenutku tijekom ceremonije popeo na pozornicu i održao govor u njezinu čast. "Ne mogu biti ponosniji. U sve svoje uloge unosiš humanost, snagu i ranjivost. Osim što si izvrsna glumica, imao sam sreću upoznati te kao osobu. Divna si majka, supruga, kći, sestra i prijateljica te smo zbog toga danas svi ovdje, jer te volimo. Zaista si jedinstvena i najbolja žena koju poznajem, a Hollywood Boulevard također može biti sretan što te ima na pločniku", poručio je Plemons svojoj budućoj supruzi.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - AUGUST 29: (L-R) Jesse Plemons and Kirsten Dunst attend the ceremony honoring Kirsten Dunst with a star on the Hollywood Walk of Fame on August 29, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images)
Getty Images

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - AUGUST 29: (L-R) Jesse Plemons and Kirsten Dunst kiss during the ceremony honoring Kirsten Dunst with a star on the Hollywood Walk of Fame on August 29, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images)
Getty Images

Par je u vezi od 2016., a upoznali su se godinu prije na setu filma "Fargo". Kirsten je prije bila u vezi s Garretom Hedlundom, no odmah nakon prekida viđena je s Plemonsom u kojeg se zaljubila preko ušiju. Zaručili su se krajem 2017., a malenoga Ennisa dobili su u svibnju 2018. Kako je rekla u intervjuu za PorterEdit, ona i njezin zaručnik ne očekuju od sina da krene glumačkim stopama. "Sada shvaćam zašto drugi roditelji guraju djecu u showbiznis od malih nogu - jer su slatka i mogu od jedne reklame skupiti novac za njihovo obrazovanje. On je sretno dijete i ne kažem da neće krenuti našim stopama, ali mislim da ćemo ga prvo poticati u smjeru kazališta", otkrila je Kirsten.

Linker
25. travanj 2024 12:58