Nije ni trepnuo

Kim pokazala vruću stranu: Pred kamerom pozvala dečka da joj se pridruži u tušu

Druga sezona nove ere najpoznatijeg reality showa, The Kardashians, obećava mnoge ekskluzivne snimke. Slavnim sestrama u emisiji se konačno pridružuje Kimin novi dečko, a potrudili su se da njegov debi bude zapamćen.

Pete Davidson konačno se pojavio u megapopularnom reality showu tako što je upao u ćakulu između Kardashianki i Jennerovih. Popularni komičar imao je debi u drugoj sezoni The Kardashians na kanalu Hulu, vidljivo je na novom teaseru, a priča već iz tog isječka izgleda vruće.

"Život je dobar. Imam novog dečka. Jednostavno se jako dobro zabavljam", govori Kim Kardashian s osmjehom od uha do uha odjevena u zavodljive Balenciagine hlače-čizme. Nije mogla sakriti sreću dok je pričala o svom novom dečku Davidsonu.

U drugoj sočnoj sceni, vidi se kako ulazi u kupaonu hotelskog apartmana, u zelenoj haljini Marilyn Monroe, koju je nosila na after partyju Met Gale, dok istovremeno zove svog dečka da joj se pridruži.

Čitajte i: Zbog dijete se razboljela: Kim Kardashian trpjela snažnu bol, nije mogla pomicati ruke

"Dušo, hoćeš li se otuširati sa mnom vrlo brzo?", kaže Kim dok pokušava otkopčati haljinu. Nekadašnja zvijezda emisije Saturday Night Live od šoka je prvo ‘zinuo‘ i samo gledao, prije nego je ispustio sve iz ruku i slijedio je u tuš.

U međuvremenu, Khloé Kardashian, koja je prisutna s njima cijelo vrijeme, stoji tamo zapanjena.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson bili su na egzotičnom putovanju

PLANET/PROFIMEDIA

Osim Kim i Petea, čiju romansu gledatelji emisije čekaju vidjeti već mjesecima, druga sezona daje uvid i u luksuzno talijansko vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera. A u novim nastavcima vidjet će se i sve o rođenju drugog djeteta Kylie Jenner i Travisa Scotta.

Linker
14. travanj 2024 16:40