promijenio sve brojeve

‘Kim, ne zovi me‘: Kanye sa suprugom više ne razgovara, niti žele biti u istoj prostoriji

Kim Kardashian i Kanye West na ratnoj su nozi. Reality zvijezda i reper ne razgovaraju putem telefona niti se žele naći u istoj prostoriji, čak ni kad su njihova djeca u blizini, otkrivaju izvori.

Nekoć jedan od najslavnijih celebrity parova, Kim Kardashian i Kanye West, danas se ne mogu pohvaliti zdravom komunikacijom. Nakon prekida koji se dogodio negdje početkom pandemije te podnošenja papira za razvod, Kim i Kanye postali su stranci, a komuniciraju samo kad je nužno, govore izvori.

Poznato je da reality zvijezda ne brani Kanyeu da viđa djecu te da mu je poručila da North, Sainta, Chicago i Psalma može posjetiti kad god poželi, a isto se tako zna da je razvod puno teže pao reperu no starleti koja puna poleta niže poslovni uspjeh za poslovnim uspjehom.

image
Brak s četvero djece došao je kraju, a Kim i Kanye ne žele si pogledati u oči, govore izvori.
GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Izvori bliski 43-godišnjem reperu već su otkrili kako je Kanye u teškom psihičkom stanju te da preispituje svaki svoj potez koji je možda doveo do kraha, a sad je u javnost iscurila i vijest da je promijenio sve brojeve telefona, kako ga Kim i članovi njezine obitelji ne bi mogli kontaktirati.

Navodno je brojeve promijenio još i prije nego je Kim podnijela tužbu za razvod te joj rekao da ga može kontaktirati samo putem djelatnika njegove zaštitarske službe.

Vjeruje mu kad su djeca u pitanju

Kim i Kanye ne razgovaraju, no njihova djeca redovito viđaju oca. Kanye ih posjećuje u kući u kojoj žive s Kim kad nje nema.

"Imaju vojsku dadilja pa tranzicija lako prolazi", izjavio je jedan izvor.

Borba oko kuće

Kim i djeca i dalje žive u kući na imanju Hidden Hills, koja je jedna od spornih predmeta u procesu razvoda. Naime, Kim posjeduje svu zemlju na kojoj se kuća nalazi, no samu kuću svojim je novcem kupio Kanye.

Linker
28. ožujak 2024 18:20