Vogue Taiwan
Starleta niže uspjehe

Kim Kardashian ostvarila nešto što nije pošlo za rukom mnogim glumicama i manekenkama

2014. godine, potez Anne Wintour mnogi su proglasili velikim fijaskom, no Kim je uspjela sve iznenaditi

Kad je 2014. godine na kioscima diljem svijeta osvanulo izdanje magazina Vogue s Kim Kardashian i Kanyeom Weston na naslovnici, mnogi su otvoreno negodovali.

Vogue

Kim i Kanye bili su drugi celebrity par nakon Cindy Crawford i Richarda Gerea koji je 'modna biblija' pozvala na snimanje naslovnice, što je zgrozilo modne kritičare i hejtere starlete koja je slavu sagradila putem reality showa.

Ipak, urednica Anna Wintour znala je da tada predstavlja pop fenomen o kojem će se još dugo pričati, a sama Kim na naslovnicama Voguea pojavila se još neočekivano mnogo puta.

Vogue Australia

Vogue Australia

2015. osvanula je na naslovnici magazina Vogue Australia, krajem iste godine na coverima španjolskog Voguea i brazilskog Voguea , 2016. ponovno na naslovnici australskog Voguea, a u rujnu 2017. pojavila se u seksi izdanju na naslovnici beauty izdanja magazina Vogue Mexico.

Vogue Spain

Vogue Brazil

Vogue Mexico

Ljubav između 37-godišnje majke troje djece i slavnog Voguea i dalje je u punom jeku jer je upravo izašla i njezina sedma naslovnica, ovaj puta za beauty izdanje magazina Vogue Taiwan.

© Kim Kardashian/Instagram

Na naslovnici i u editorijalu Kim izgleda glamurozno i moćno, odjevena u krzno, s plavom kosom i besprijekornim make-upom na licu, a velikim uspjehom pohvalila se i na svojoj aplikaciji gdje je izjavila da je počašćena činjenicom da se na naslovnici Voguea našla čak sedam puta, u šest zemalja!

Vogue Taiwan

Linker
13. travanj 2024 23:02