hladna fronta

Kim Kardashian i Kanye West: Fotografi zabilježili gorki susret nakon dugo vremena

Bivši supružnici u lošim su odnosima od kada je ona našla novog dečka. Nakon dugo vremena viđeni su zajedno u javnosti, na košarkaškoj utakmici njihove najstarije kćeri North.

Iako bi Kim Kardashian vjerojatno najradije zaboravila mučan brak s reperom Kanyeom Westom, zbog njihovo četvero djece cijeli život bit će povezani. Pa su se tako nakon dugo vremena susreli na košarkaškoj utakmici njihove najstarije kćeri North, a njihovi izrazi lica govorili su dovoljno u kakvim su odnosima.

Dok je reality zvijezda sjedila uz parket kraj svoje publicistkinje i prijateljice Tracy Romulus, Kanye West sjeo dvije stolice dalje i red iznad njih. Navodno su tu i tamo prozborili koju riječ, ali ozbiljnog druženja nije bilo.

image

Kanye West udubljen u dječju utakmicu

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Kim Kardashian jedino je imala oči za svoju kćer

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No pregrizli su nesuglasice, bar toliko koliko je trajala utakmica kako malen North ne bi bila živi svjedok loših odnosa svojih roditelja. No kako su došli zasebno, tako su i otišli.

Njihova rastava finalizirana je krajem ožujka ove godine, a bivši supružnici navodno su se mirno dogovorili oko imovine i zajedničkog skrbništva nad djecom. No problemi su počeli kada je Kim prije devet mjeseci započela vezu s voditeljem i komičarom Peteom Davidsonom.

image

Bivši supružnici na košarkaškoj utakmici kćeri North

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kanye od tada ne prestaje s optužbama prema bivšoj supruzi, od toga da ga je udaljila od djece, da je grozna majka, da ne smije u njezinu kuću kada je Pete kod nje, ljut je što i North ima svoj TikTokprofil…

A optužio je i njezinu publicistkinju Tracy Romulus zbog velikog utjecaja koji ima na Kim. No taj se odnos očito poboljšava jer mu je Tracy čestitala Dan očeva.

Linker
20. travanj 2024 11:13