LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia
Ne popušta

Kim Cattrall o svađi s 'Carrie' dugoj 20 godina: 'Sve je na Googleu. Ne kajem se ni zbog čega'

Zvijezde serije 'Seks i grad' navodno se ne podnose još od 1998. Iako Sarah Jessica Parker tvrdi da je među njima sve divno, Kim je nebrojeno puta istaknula da nikada nisu bile prijateljice i ne povlači niti jednu riječ koju je rekla protiv nje.

Iako su na malim i velikim ekranima najbolje prijateljice, glumice Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker već se godina privatno ne podnose. Naime, zvijezde serije "Seks i grad" zaratile su se još od početka njezinog snimanja, a svađa među njima kulminirala je prije dvije godine, kada je Kim preminuo brat.

Jessica joj je na Instagramu izrazila sućut, što je Kim razljutilo i na njezin račun je sasula niz uvreda, između ostalog i ovo: "Ne trebam tvoju ljubav ni podršku. Nisi moja obitelj, nisi mi prijateljica i pišem ti da ti posljednji put kažem da prestaneš iskorištavati našu tragediju samo da bi sebe prikazala prikazala kao 'divnu osobu'".

HBO
Iako se u seriji čini sve idilično, Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall privatno se ne podnose.

Sarah je godinama govorila da je među njima sve super, ali Kim je 2017. rekla da s njom nikada nije bila prijateljica. Kim ni sada, tri godine kasnije, ne žali za ničim što je rekla protiv kolegice u posljednjih par godina.

"Sve je na Googleu. Preporučujem da izguglate sve što vas zanima. To sam rekla tada, a sada kada pogledam što se događa oko mene, jednostavno se ne kajem ni zbog čega", rekla je za Los Angeles Times.

Problem u novcu ili krhkom egu?

Netrpeljivost između njih počela je davne 1998. kada su sa Cyntiom Nixon i Kristin Davis snimale popularnu seriju. Kim je tada bila najveća zvijezda među njima te je imala veliku podršku producenta "Seksa i grada" Darrena Stara. No, kada ga je zamijenio Jessicin prijatelj Michael Patrick King, Kim više nije imala nikog na svojoj strani.

U stranim medijima se tada pisalo kako je Sarah Jessica na setu nepristojna i okrutna prema Kim te je jednom iznajmila kuću za sebe i svoje prijatelje u New Yorku, no Kim tamo nije bila pozvana.

Bez obzira na netrpeljivost među njima, serija je bila i ostala hit, a Kim je potpisala i ugovor o snimanju istoimenog filma. Njime su zaradili 415 milijuna dolara te je odmah dogovoren i nastavak. No, razlike u honorarima su, prema riječima Kim Cattrall, bile ogromne.

LONDON, ENGLAND - MAY 27:  (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK TABLOID NEWSPAPERS UNTIL 48 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME. MANDATORY CREDIT PHOTO BY DAVE M. BENETT/GETTY IMAGES REQUIRED)  Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis and Kim Cattrall arrive at the UK film premiere of 'Sex and the City 2' at Odeon Leicester Square on May 27, 2010 in London, England.  (Photo by Dave M. Benett/Getty Images)
Getty Images
Sa Sarah Jessicom Parker, Kristin Davis i Kim Cattrall na premijeri filma 'Seks i grad 2' 2010. godine

"Svi gledatelji su voljeli Kim u seriji i na filmu, publika se uz nju jako vezala, ali se ništa od toga nije vidjelo na mojoj plaći", rekla je Kim jednom prilikom. Tome je možda kumovala i sama Sarah Jessica koja je postala izvršna producentica filmova.

Sarah Jessica je stalno govorila kako je među njima sve super i da su njih četiri bliže nego ikad. Na komentare kolegice nikada nije željela odgovoriti.

"Nikad nisam pričala o tome, osim što sam rekla da smo razočarani što ne radimo film. Ali, nikad joj nisam odgovorila, čak ni na stvari koje je rekla o meni koje su me povrijedile. Ne mogu zamisliti nikoga u ulozi Samanthe osim nje. Nije bilo nikakve svađe jer nikad nisam odgovorila na njezine prozivke. Sve je to napuhano. I nikad neću odgovoriti. Ona je rekla ono što je trebala i to je njezina privilegija i pravo", rekla je Sarah Jessica.

A koji je glavni razlog sukoba između njih, znaju samo one.

Čitajte i:

Zašto ju volimo: 10 nepogrešivih savjeta o ljubavi i samopoštovanju Samanthe Jones

Plavokosi ljepotan iz Seksa i grada: Osvojio je čak i Samanthu, a danas biste ga jedva prepoznali

Šarmer Faca iz 'Seksa i grada' u 65. godini postaje tata: Čestitkama se pridružila i njegova slavna kolegica

Linker
19. travanj 2024 05:06