anatomija skandala

Khloe Kardashian čeka drugo dijete s košarkašem koji ju je varao kad god je stigao

Drugo dijete reality zvijezde i košarkaša začeto je u studenom, ali prije nego što je Khloe saznala da ju je bivši dečko prevario s fitness trenericom iz Houstona.

Reality zvijezda iz najpoznatije američke obitelji Khloé Kardashian i košarkaš Tristan Thompson dobit će drugo dijete putem surogat majke. Vijest je potvrdio glasnogovornik obitelji Kardashian.

"Možemo potvrditi da će True imati brata ili sestru koji je začet u studenom. Khloé je nevjerojatno zahvalna izvanrednoj surogat majci za tako prekrasan blagoslov. Željeli bismo zamoliti za ljubaznost i privatnost kako bi se Khloé mogla usredotočiti na svoju obitelj", rekao je glasnogovornik.

image

Khloe Kardashian i Tristan Thompson

IXOLA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako je ovo načelno lijepa vijest, iza nje stoji prilično zamršena priča u kojoj glavnu ulogu ima prevarant Thompson. On je prevario Khloé prošle zime s osobnom trenericom Maralee Nichols i napravio joj dijete dok su Khloe i Thompson još bili u vezi.

Razmjeri ovog skandala postali su još veći kada je Nichols tužila Thompsona jer joj nije želio plaćati alimentaciju za njihovog sina Thea, a zbog vijesti da Khloé i Thompson očekuju još jedno dijete, obožavatelji su brzo zaključili da je Nichols zatrudnjela prije nego je surogat majka začela drugo dijete Tristana i Khloé.

Thompson je prevario svoju tadašnju djevojku s trenericom iz Houstona na svoj 30. rođendan sredinom ožujka prošle godine, samo nekoliko sati nakon što mu je Khloé​ izjavila ljubav u slatkoj rođendanskoj čestitki na Instagramu.

Thompson je isprva nijekao dijete s Nichols, no pozitivan test očinstva nije mogao zanijekati, kao ni više šutjeti da je prevario Khloé. Ulje na vatru dolio je britanski tabloid Daily Mail, objavivši vijest o parnici za dokaz očinstva, što je u obitelji Kardashian izazvalo nezapamćenu paniku.

image

Tristan Thompson, Khloe Kardashian i njihova kći True.

WCP,4CNRS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U jednoj epizodi reality showa Kardashians prikazano je kako Kim saopćava svojoj sestri ove ružne vijesti, a Khloé ne može doći k sebi od miksa emocija.

Čitajte i: Prazne priče ili...? Samohrana majka Khloé Kardashian o vezi s još jednim NBA igračem

Thompson se potom javno ispričao Khloé napisavši: "Ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti prouzročio. Ne zaslužuješ način na koji sam te tretirao tijekom godina".

Unatoč nedavnim šuškanjima da su se Khloe i Tristan pomirili, izvor blizak obitelji navodi da par nisu ponovno zajedno te nisu razgovarali jedno s drugim od prosinca, osim o pitanjima vezanim uz njihovu četverogodišnju kći True.

Linker
13. travanj 2024 19:47