instagram
dva mjeseca nakon oproštaja

Kći Sophie lijepom gestom odala počast neprežaljenom Lukeu Perryju

Kći preminulog glumca Lukea Perryja, Sophie, nakon smrti oca vratila se u Afriku da završi započetu misiju - u Malaviju je otvorila školu kojom je sada odala počast svojem ocu.

Glumac Luke Perry tragično je preminuo prije dva mjeseca u 52. godini života, a njegova 18-godišnja kći Sophie unatoč strašnoj boli zbog gubitka pronašla je način kako da održi sjećanje na svog oca. Otvorila je fond i skupila dovoljno financijskih sredstava da otvori školu u Malaviju koja će nositi njegovo ime. 'Hvala svima na donaciji. Naša prva škola je gotova i ne mogu vam ni opisati koliko sam ponosna i uzbuđena. Hvala mom partneru Rubenu za sve. Pogotovo što je dao sve od sebe da škola dobije ime po mom ocu', napisala je Sophie.

instagram

Sophie je volontirala u državi Malavi kad je doznala da je njezin otac pretrpio moždani udar i tada se hitro vratila kući. Glumac je preminuo 4. ožujka, a ona se ranije ovog mjeseca vratila u južnu Afriku.

'Kad sam se vratila u Afriku bila sam vrlo emotivna i tužna, ali sam osjećala da je dobro da sam se vratila. Dobila sam snagu da završim ono što sam započela i da učinim što više dobrog s vremenom koje imam. Nedavno sam shvatila da nemamo toliko vremena koliko mislimo. Bilo mi je strašno napustiti dom tako brzo, ali morala sam dovršiti posao koji sam započela i nekoga učinili ponosnim', rekla je. Luke je u bolnici bio okružen cijelom svojom obitelji. Uz krevet su stajali Sophie, njegov sin Jack, bivša supruga Rachel 'Minnie' Sharp i zaručnica Wendy Madison Bauer.

6/7/98 Los Angeles, CA. Luke Perry with his wife, Minnie Sharp and their baby at the Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation.
Getty Images
S prvom suprugom Minnie Sharp i sinom 1998. godine

Linker
24. travanj 2024 05:20