Serena i najvažniji trofej

Kći slavne tenisačice ima tek 4 mjeseca, a već je snimila naslovnicu za najvažniji modni časopis na svijetu

Serena Williams i njezina 4-mjesečna bebica Alexis Olympia zvijezde su najnovijeg broja američkog Voguea

Kad odraste, Alexis Olympia moći će se pohvaliti da se već od pelena pojavljivala na naslovnicama prestižnih časopisa.

Serena Williams i njezina 4-mjesečna bebica Alexis Olympia Ohanian Jr. zvijezde su najnovijeg broja američkog Voguea, na čijoj naslovnici tenisačica blista u crvenoj haljini, sa svojim malim zlatom u rukama. Tamnokosa curica ujedno je i najmlađa osoba koja se pojavila na naslovnici ovog magazina.

"Žene često uče da ne smiju imati velike snove poput muškaraca. Drago mi je što sam dobila kći. Želim je naučiti da granice ne postoje", izjavila je Serena koja je s malenom slatkicom snimila i zgodan editorijal koji prati intervju.

Vogue / Vogue

Na fotografijama editorijala, koje je snimio Mario Testino, uz tenisačicu i bebu pojavljuju se i Serenine sestre i majka te suprug kojem je nedavno rekla 'da' na čarobnom vjenčanju s temom bajki kuće Disney.

Vogue / Vogue

Sportsku zvijezdu dolazak bebe neće spriječiti u sportskim planovima, dapače, nada se da će osvojiti još dva Grand Slama, kako bi imala 25 pobjeda.

Vogue / Vogue

"Zapravo, mislim da beba pomaže. Kad sam nervozna gubim, a čini mi se da je puno stresa nestalo otkako se Olympia rodila. Ne trebam novac ni naslove ni prestiž. Želim ih, ali ih više ne trebam."

Za modnu bibliju Serena je snimila i zabavni video u kojem u privatnom avionu i na pisti pleše na novi hit Rihanne i Pharrellove grupe N.E.R.D. "Lemon".

A post shared by yeancah Adamu (@yeancahdiva) on

Linker
20. travanj 2024 06:22