instagram
dan za sjećanje

Kći preminulog glumca tuguje: 'Slomljena sam, danas mi baš nedostaje'

18-godišnjakinja je preminulom ocu Lukeu posvetila objavu na Instagramu gdje priznaje da se teško nosi s životnim udarcem.

'Danas sam slomljena, baš mi nedostaje', rekla je Sophie Perry koja se miri s tragičnim gubitkom u obitelji. Objavila je fotografiju sjećanja divnog dana koji je provela s ocem. Na njoj se uz kućnog ljubimcem i uz oca Lukea koji se početkom ožujka preminuo od posljedica srčanog udara vozi u automobilu i uživa u danu.

Glumac je u 53.godini preminuo u bolnici u Los Angelesu, a uz njega su bili djeca Jack i Sophie, zaručnica Wendy Madison Bauer, bivša supruga Minnie Sharp, majka Ann Bennett, očuh Steve Bennett, brat Tom Perry i sestra Amy Coder.

'Mnogo toga se dogodilo. Mogu vam samo reći hvala na količinu ljubavi i potpore koje mi šaljete. Ne stignem svakome odgovoriti, ali jako cijenim što mislite na nas', rekla je Sophie.

instagram

Luke Perry karijeru je za počeo pojavivši se u spotu grupe 'Twisted Sisters' za pjesmu 'Be Chrool To Your Scuel' uz Alica Coopera. Glumio je u sapunicama 'Loving" iz 1987. i 'Another World" iz 1988. Ulogu popularnog tinejdžera u seriji "Beverly Hills, 90210" dobio je 1990. Tada je imao 24 godine, a glumio 16-godišnjaka. U seriji je glumio od 1990. do 1995, a vratio se u osmoj sezoni serije i ostao do posljednje epizode 2000.

Linker
24. travanj 2024 01:31