Tinejdžerske godine

Kći poznate mame više nije djevojčica: Na ulicama New Yorka pozira kao prava zvijezda

Iako je ranije u javnosti uvijek viđena s mamom Katie Holmes, Suri Cruise sada najradije izlazi s frendicama koje moli da ju slikaju.

"Rodila sam u 20-ima pa mi se čini kao da Suri i ja zajedno odrastamo. Uvijek sam je poticala da bude svoja, snažna i samouvjerena", rekla je američka glumica Katie Holmes (42), čija je kći Suri, iz braka s holivudskom zvijezdom Tomom Cruiseom (58), nedavno proslavila 15. rođendan.

Zbog pandemije nije bilo zabave pa je Suri s mamom ručala u njihovu domu u New Yorku, a s tatom, koji živi u Kaliforniji, razgovarala je putem videopoziva.

Čitajte i: Suri Cruise prava je mala modna ikona: Svojim odličnim stajlinzima opasno konkurira majci

image
Suri Cruise je proslavila svoj 15. rođendan s prijateljicama.
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kasnije je s dvije prijateljice, od kojih je na dar dobila golemi buket, otišla na sladoled. Mnogi su komentirali kako nevjerojatno sliči majci, koja se kao 20-godišnjakinja proslavila ulogom u tinejdžerskom serijalu ‘Dawson’s Creek’.

Suri i Katie često su zajedno viđene na ulicama New Yorka, no kako odrasta, Suri sve češće izlazi sama. Ne možemo ne zamijetiti da je Suri od majke pokupila smisao za modu. Traperice niskog struka, bijeli top i kožna jakna komadi su koje bi odjenula i sama Katie pa ne čudi da Suri voli sličan stil kao i njezina majka.

Linker
18. travanj 2024 18:56