iskreno priznanje

Kći Aleca Baldwina priznala da je silovana te da je pobacila dva puta: ‘Izabrala sam sebe‘

Sada 26-godišnja manekenka nikome nije rekla da je bila žrtva silovanja u tinejdžerskoj dobi, što je rezultiralo trudnoćom koju je tada prekinula.

Ireland Baldwin, kći glumaca Aleca Baldwina i Kim Basinger, podijelila je s obožavateljima svoju bolnu istinu. Naime, na TikToku je objavila da je doživjela dva pobačaja, jedan kao rezultat silovanja, a drugi tijekom bivše veze.

"Ne smatram da je bilo čija odgovornost pričati o tome ako se ne osjeća ugodno", rekla je 26-godišnja manekenka u videu nakon odluke američkog Vrhovnog suda da poništi presudu Roe protiv Wadea i ukine postojeće ustavno pravo.

Baldwin je rekla da joj se prvi pobačaj dogodio nakon što su je seksualno napastovali kao tinejdžericu, a tada nikome nije rekla što se dogodilo.

"Bila sam potpuno bez svijesti kad se to dogodilo i promijenilo je tijek ostatka mog života. Jedina osoba koja je znala bila je medicinska sestra koja me je liječila ubrzo nakon toga. A tada nisam rekla ni vlastitom dečku. Ni roditeljima, nikome", iskrena je bila Baldwin.

No, čuvanje te tajne, dodala je, nikome nije donijelo ništa dobro.

"Izgubila sam kontrolu nad svojim životom. Puno sam pila, puno tulumarila, a sve kako bi sama sebe izliječila. Imala sam toksične veze i prijateljstva kako bih se odvratila od boli", rekla je.

image

Kim Basinger i Ireland Baldwin u 'Red Table Talk'.

PROFIMEDIA

Čitajte i: Američki Vrhovni sud donio odluku: Milijuni žena ostat će bez prava na pobačaj

Kasnije je ponovo zatrudnjela dok je bila u vezi koju je u međuvremenu prekinula.

"Bili smo jako nesretni zajedno. I prilično je jasno dao do znanja da nikada nije želio djecu ili brak. Jedva da je želio biti u ozbiljnoj vezi", objasnila je Baldwin koja je odluku o abortusu donijela jer nije željela na svijet donijeti dijete roditeljima koji se ne vole.

"Jesam li mogla roditi tu bebu i dati je na usvajanje? Možda. A možda i ne. Ali odlučiti odgajati bebu bez vlastite financijske sigurnosti, bez partnera koji me voli i podržava, to mi nije bilo u planu. Izabrala sam sebe i to bih opet učinila.

image

Alec Baldwin i Ireland dok je bila djevojčica.

PROFIMEDIA

Njezini roditelji, Alec i Kim, vjenčali su se 1993. i rastali 2002., kad je Ireland imala samo sedam godina. Tijekom travanjske epizode showa 'Red Table Talk' Basinger je ispričala da je tada prošla kroz "teški, vrlo glasan razvod kada si javna osoba", što je bio i težak period za Ireland, no danas su bivši supružnici u boljim odnosima.

Linker
20. travanj 2024 13:27