što mu je to trebalo

Kazne koje je dobio bivši muž Britney Spears zbog upada na njeno vjenčanje teško će mu pasti

Jason Aleksander, koji je bio u braku s Britney samo tri dana davne 2004., objavio je na svom Instagram profilu trenutak kada nepozvan ulijeće na njezino vjenčanje.

Vjenčanje pjevačice Britney Spears i fitness trenera Sama Asgharija bilo je kao iz bajke, osim trenutka kada je njezin bivši suprug Jason Alexander bez pozivnice upao na slavlje. Vjenčanje je bilo zamišljeno kao intimnna, privatna ceremonija za šezdesetak uzvanika, a Jason se očito osjećao pozvanim.

Pokušao se probiti na luksuzno imanje, no vrlo brzo je svladan i uhićen. Zbog ove drame optužen je za kazneno djelo uhođenja, no na sudskom ročištu u okrugu Ventura u Kaliforniji izjasnio se da nije kriv po točkama optužbe kao ni za još četiri prekršaja. Jasona su uhitili policajci iz ureda šerifa okruga Ventura i odveli ga u lokalni zatvor, gdje je čekao da mu sudac odredi jamčevinu koja je iznosila oko 100 tisuća dolara.

image

Britney i Jason u mladosti

SPLASH NEWS/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Britney glumila Pepeljugu, mladoženja na svadbu dotrčao iz teretane, a sve je skoro pokvario nepozvani bivši muž

Osim što će morati skupo platiti svoju nesmotrenost, Alexanderu je izdana zabrana prilaska Britney Spears od najmanje 100 metara s trajanjem od tri godine.

Inače, Britney i Jason su prijatelji iz djetinjstva, a on je bio njezin prvi muž. Vjenčali su se u Las Vegasu u poznatoj kapelici Little White Wedding Chapel, no njihov brak trajao je sveukupno tri dana prije nego je njihova bračna zajednica poništena.

image

Imanje Britney Spears gdje se održalo vjnečanje.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Britney Spears je na svom Instagram profilu objavila kratki video montiran od najintimnijih trenutaka s vjenčanja na kojem je bilo i poznatih lica poput Madonne s kojom je ponovila legendarni poljubac, Selene Gomez, Donatelle Versace koja joj je dizajnirala vjenčanicu, njezina dugogodišnja prijateljica Drew Barrymore i Paris Hilton.

image

Britney i njezine bliske prijateljice.

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bajke su stvarne! Britney Spears dopustila javnosti da zaviri u njeno vjenčanje iz snova

Nakon ceremonije i veselog partyja, Britney i Sam odvezli su se u bijelom Rolls Royceu s natpisom "upravo vjenčani".

image

Britney i Sam s vjnečanja odlaze u bijelom Rolls Royceu.

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 10:30