REUTERS
GLUMA I MAJČINSTVO

Katie Holmes iskreno o majčinstvu: Suri mi je najvažnija osoba na svijetu

Iako je stalno pod svjetlima reflektora i unatoč tome što život celebrityja za sobom povlači brojne obaveze, Katie Holmes tvrdi da joj majčinstvo zbog nije ništa kompliciranije.

U nedavnom intervjuu koji je dala za televizijsku emisiju The View, Holmes je otvoreno govorila o majčinstvu i o svojoj kćerkici Suri Cruise – "Odgajam svoje dijete onako kako su moje sestre odgajale svoju djecu i onako kako sam i sama bila odgajana. Volim biti majka i stvarno se osjećam blagoslovljeno time što imam tako slatku malu djevojčicu“ – izjavila je 38-godišnja glumica.

Katie Holmes and Suri Cruise spend some quality mother-daughter time in NYC. Katie and Suri went to breakfast at Rosemary's in NYC's West Village neighborhood on Saturday morning. Afterwards the twosome did some shopping in NYC's SoHo neighborhood. At one point the ladies spotted a cute dog and stopped to take some photos of it. Katie was also spotted taking various other pictures with her camera.
<P>
Pictured: Katie Holmes and Suri Cruise
<P><B>Ref: SPL799204  120714  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News

U nastavku razgovora o Suri, Katie Holmes je dodala da su joj lekcije iz njezinog djetinjstva neprocjenjive u odgoju desetogodišnje Suri te da ulogu majke smatra najvažnijom ulogom svoga života – "Suri mi je najvažnija osoba na svijetu i njezin odgoj je vrhunac mojeg posla. Važno je da sam prisutna i da ona ima stabilno, nevino djetinjstvo."

Kada je poslovna strana života u pitanju, najnoviji angažman Katie Holmes je uloga Jackie Kennedy u nadolazećoj mini-seriji "The Kennedys: After Camelot".

Linker
15. travanj 2024 20:31