Getty Images
Provokacije poznate kuharice

Kate Middleton se zacrvenjela zbog Mary Berry: Buduća kraljica ni u snu nije očekivala ovo pitanje

Jučerašnja božićna emisija, u kojoj su Kate Middleton i princ William udružili kulinarske snage s Mary Berry, oduševila je publiku, posebice zbog opuštenosti i jednostavnosti kraljevskog para, ali i komičnog trenutka između poznate kuharice i vojvotkinje koji nitko nije očekivao.

Kate Middleton i princ William udružili su se s kuharicom Mary Berry (84) kako bi napravili posebnu božićnu emisiju. "A Berry Royal Christmas" jučer je emitirana na BBC-u u čast svima koji će Božić provesti radno, daleko od svojih obitelji. Osim što su nas proveli kroz njihove svakodnevne obveze, uključujući i evente s humanitarnim organizacijama koje podržavaju, Kate i William pridružili su se Mary u pečenju kolača i prezentirali svoje kulinarske vještine.

No, trenutak koji je pokrenuo salvu smijeha i komentara na društvenim mrežama bio je onaj kada je Mary Berry, tijekom ukrašavanja cupcakesa, upitala Kate želi li 'štrcnuti kremu na svoj kolačić', u prijevodu 'squirt on the cake'. Iako joj je vidno bilo neugodno, Kate se na ovu seksualnu insinuaciju slatko nasmijala i odgovorila: 'Da, želim, samo mi prvo moraš pokazati kako se to radi".

BBC

Mary Berry često voli provocirati svoje goste na suptilan način, što joj daje dodatan šarm, no nitko nije očekivao da će 'porciju' dobiti i Kate. Bez obzira što su Maryjinu izjavu neki ocijenili neprimjerenim, drugi su u njoj istinski uživali.

"Mary Berry pita Kate želi li štrcnuti na tortu. Ikoničan moment", "Štrc na tortu! Ajme, pa Kate će jednog dana biti kraljica", "Mary Berry ide ravno u glavu", bili su neki od komentara na Twitteru.

Iako smo ih najčešće navikli gledati na službenim događanjima, gdje se moraju ponašati po pravilima, ova emisija bila je idealna prilika da se kraljevski supružnici opuste i zabave. Njihov ležeran pristup, jednostavnost, srdačnost i spremnost na zezanciju oduševili su mnoge gledatelje koji zahtijevaju da trio ima svoju vlastitu emisiju.

Kate je u emisiji također rekla kako je njihova kuća puna kuharica Mary Berry jer obožava njezine recepte, a otkrila je i kako je tijekom studija radila kao konobarica te joj je William stalno želio impresionirati kuhanjem. "Priprema jako fini doručak. Za vrijeme našeg studija stalno je kuhao različita jela, najviše špagete bolonjez. Mislim da me želio impresionirati", rekla je vojvotkinja.

Emisija traje punih sat vremena, a možete je pogledati niže.

Linker
16. travanj 2024 18:22