baš kao i sve mame...

Kate Middleton na mukama je zbog online nastave: ‘Ovo je zbilja iscrpljujuće‘

Vojvotkinja od Cambridgea baš kao i sve majke diljem svijeta ima potpuno nove okupacije otkako vlada pandemija koronavirusa - otkrila je kako je tijekom lockdowna postala frizerka i učiteljica.

Ni princa Williama i njegovu suprugu Kate Middleton nisu zaobišle "muke po roditeljstvu' u vrijeme lockdowna. Kate je u razgovoru iz svog doma otkrila kako joj školovanje u karanteni nije lako palo uz sve obaveze koje je preuzela na sebe u proteklih godinu dana, otkako su ona i princ William s djecom preselili u ljetnikovac Anmer Hall u Norfolku.

Kako se Velika Britanija bori s najgorim sojem koronavirusa do sada, nastava je za njezino dvoje djece, Georgea (7) i Charlotte (5) koje pohađaju školu organizirana online. Na pitanje kako bi ocijenila svoje matematičke vještine na skali od 1 do 10, Kate je odgovorila: "-5. Očito sam na dnu".

image
Kate se javila putem Zooma i razgovarala o online nastavi
FOTOGRAFIJE: THE ROYAL FAMILY/FERRARI/PROFIMEDIA THE ROYAL FAMILY/FERRARI/PROFIMEDIA

Čitajte i: Modna reciklaža: U iznenadnom pojavljivanju Kate Middleton ponovila idealnu zimsku haljinu, oduševila sve

"Znam koliko je izazovno žonglirati između brige o kućanstvu, posla, školskih obaveza i svega ostalog što vi kao roditelji svakodnevno radite, i zato svaka čast na tome. Prekriženih prstiju nadamo se pozitivnim stvarima, kao što ste i sami rekli. Svakako pazite i na sebe. Vrlo je teško staviti sebe na prvo mjesto, ali sada vam je to potrebnije no ikad. Za našu djecu važno je da pazimo i na sebe", istaknula je vojvotkinja.

image
Roditelji koji su sudjelovali u Zoomu na temu izazova roditeljstva tijekom pandemije
FOTOGRAFIJE: THE ROYAL FAMILY/FERRARI/PROFIMEDIA THE ROYAL FAMILY/FERRARI/PROFIMEDIA

Čitajte i: Deset godina braka princa Williama i Kate Middleton: Ovo je 10 činjenica o njima koje možda niste znali

Ravnateljica škole Roe Green Junior School u sjeverozapadnom Londonu, Melissa Loosemore, zamolila je Kate i ostale roditelje da zapišu jednu riječ koja najbolje opisuje roditeljstvo tijekom pandemije, a riječ koju je odabrala vojvotkinja bila je "iscrpljujuće", dok su troje ostalih roditelja imali slične osjećaje, napisavši "užurbano", "strpljenje" i "izazovno".

image
Sretna obitelj princa Williama i njegove Kate
FOTOGRAFIJE: THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE/KENSINGTON PALACE/PA/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE/KENSI

"U izolaciji sam postala frizer, na užas moje djece!", otkrila je i dodala kako joj je suprug bio najveća podrška tijekom pandemije. Dok je ona uglavnom posvećena školarcima, on se najviše brinuo oko najmlađeg člana Louisa koji će u travnju proslaviti treći rođendan.

Čitajte i:

Pažljiv suprug: Princ William svojoj je Kate na vjenčanju pomogao s jednim važnim detaljem

Linker
19. travanj 2024 21:45