Moderna i dotjerana

Kasno ljeto! Jadranka Kosor u odličnoj cvjetnoj haljini poslala neodoljiv pozdrav suncu

Bivša medijska djelatnica i premijerka redovito se javlja svojim pratiteljima na Twitteru, a u petak im je pokazala kako ide na kavu u gradu.

Jedna od najaktivnijih twitterašica među domaćim (bivšim) političarima i jedna prilično aktivna 68-godišnjakinja Jadranka Kosor pokazala j kako uživati u sunčanom danu kasnog ljeta. Dobro raspoloženje koje je naglasila i razigranom garderobom Jadranka Kosor nije mogla ni htjela sakriti - nego naprotiv podijelila ga je s pratiteljima na toj društvenoj mreži.

"Kad kavu piješ s netviterašima koji žele samo slikati, da se zabilježi! Cvjetno-sunčani pozdrav svima!", napisala je bivša novinarka i premijerka uz dvije fotografije na kojima pozira u parku i na terasi kafića.

Za šetnju i kavu na suncu odabrala je dugačku bijelu haljinu sa šarenim cvjetnim dezenom, haljina je uistinu posebna zbog svog košulja-stila i crvenog poveza u struku. Jadranka Kosor svemu je dala moderan 'štih' s plavom traper jaknom, kojoj je ležerno podvrnula rukave, tamnim sunčanim naočalama i crnim platnenim tenisicama.

Čitajte i: Jadranka Kosor kakvu još niste vidjeli: Pokazala kako je izgledala s dugom kosom i mladenačkom odjećom

U modi od mladih dana

Ova vesela kombinacija kao i pozdrav oduševio je Jadrankine pratitelje, baš kao i niz objava iz mladosti koje je na Twitteru objavljivala tijekom zime i proljeća.

Tog je puta ova nekadašnja radijska voditeljica i urednica i političarka konzervativne stranke pokazala svoju razigranu stranu - kao učenica i studentica imala je dugačku kosu i rado nosila trendi komade iz tog doba.

"Da ne komentiram sva potonuća sadašnjosti, opet u prošlost. Smijeh. Radost", napisala je uz svoju fotografiju iz mladosti koju je objavila na Valentinovo. Odjećom je istaknula besprijekornu liniju, a klasičnim odabirom pokazala da bi tu njenu kombinaciju djevojke bez ikakvih problema mogle nositi i danas.

Vjerojatno potaknuta pregrštom pozitivnih reakcija Jadranka je nastavila s objavom slika iz mladosti, a u jednom je otkrila kako je u to doba majice i suknje nabavljala u Trstu.

Linker
17. travanj 2024 00:11