Matej Dokić
Svestrana dama

Karmela Vukov Colić osim kulinarske ima još jednu zavidnu vještinu: Pohvalu dobila i od poznatog kolege

Voditeljica koja je prije godinu dana otišla s HRT-a, na društvenim mrežama često dijeli recepte za razne kulinarske delicije, a sada se pohvalila da joj i obnavljanje doma ide od ruke.

Jedno od omiljenih televizijskih lica, voditeljica Karmela Vukov Colić, prije nešto više od tjedan dana pohvalila se novom frizurom, a sada je na svom profilu na Facebooku otkrila kako je proslavila protekli vikend koji je prošao u znaku Dana državnosti.

Vukov Colić je praznični vikend iskoristila za kućne popravke, što je potkrijepila i fotografijom na kojoj osvježava staru stolicu. Nasmijana, vedra te s novom frizurom, u ruci je držala špahtlu i odvijač, spremna prionuti na posao.

Kad je bila gotova s uređenjem stolice, odlučila se počastiti bogatim ručkom te se pohvalila još jednom vještinom - kuhanjem kotlovine.

Njezin slastan uradak pohvalio je i Davor Meštrović, kolega s kojim je vodila emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". "Najljepše ste obnovili kotao za kotlovinu. Treba ga redovito obnavljati. Kad je prazan neobnovljen je", šaljivo je komentirao Meštrović, a Colić mu je odgovorila da za obnovu uvijek treba društvo i da je dobrodošao.

Ana Mihalić

Sprema se u nove pohode

Vukov Colić je u posljednje vrijeme jako aktivna na društvenim mrežama pa često dijeli recepte sa svojim pratiteljima, vodi blog 'Ciao Karmela', a sprema se i u nove pohode s mjuziklom "Menopauza" s kolegicama Sanjom Doležal, Arijanom Čulinom i Salome. Voditeljica i novinarka u petom desetljeću života napravila je veliku promjenu - nakon 30 godina napustila je HRT, a trenutno radi na Laudato TV.

O tome je progovorila i za Gloria.hr te otkrila što joj je sve donijela promjena posla. "Veliku slobodu i veliku radost. Neke nove izazove i novi entuzijazam. Bila je ovo baš dobra godina!", rekla je Vukov Colić godinu dana nakon odlaska s HRT-a, dodavši da je joj je to bio najpametniji potez, prvenstveno zbog zdravlja.

"Stres, nezdrava atmosfera i loši prisavski odnosi u mom su slučaju rezultirali hipertireozom i hašimotom, svakotjednim posjetom liječniku i ozbiljnom terapijom. Danas, godinu dana kasnije, i stres i lijekovi su prošlost", poručila je voditeljica.

Čitajte i:

Karmela Vukov-Colić izgleda kao 'curetak'! Jednim potezom vratila se u mladost

Nakon odlaska s HTV-a, Karmela Vukov-Colić ima novi posao

Karmela Vukov-Colić: 'Danas, godinu dana od odlaska s HRT-a, i stres i lijekovi su prošlost'

EKSKLUZIVNO! Karmela Vukov-Colić: Moja istina o odlasku s televizije

Linker
14. travanj 2024 06:28