sve je moguće

Karijera Johnnyja Deppa sad kreće uzlaznom putanjom? Mogao bi ponovno oživiti svoju najpoznatiju ulogu

Iako mnogi nemaju pozitivne prognoze za Deppovu karijeru, bivši direktor Walt Disney Studiosa smatra da bi se isplatilo vratiti poznate holivudske zvijezde u masovne franšize.

Glumcu Johnnyju Deppu je suđenje s bivšom suprugom Amber Heard stajalo karijere - izbačen je iz hit franšize "Čudesne zvijeri" te ga producenti filmova bojkotirali, no sada bi se sve to moglo promijeniti. Sada kada je Depp dobio sudsku parnicu protiv Heard, bivši direktor Walt Disney Studiosa misli da bi se Depp jednog dana mogao vratiti u franšizu "Pirati s Kariba".

Glumac je poroti nakon presude rekao da su mu "vratili život" i da "najbolje tek dolazi" za njega, iako holivudski insajderi imaju oprečne stavove o tome hoće li njegova karijera krenuti ulaznom putanjom. No, ne i bivši direktor Walt Disneyja.

"Apsolutno vjerujem da su Pirati nakon presude pripremljeni za ponovno pokretanje s Johnnyjem kao kapetanom Jackom jer postoji previše potencijalnog uspjeha za voljenog lika, duboko ukorijenjenog u Disneyevu kulturu", rekao je bivši direktor.

image
TOUCHSTONE PICTURES - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

Također smatra da postoji veliki apetit za vraćanje isplativih holivudskih zvijezda u masovno popularne franšize, kao što je primjerice Tom Cruise u 'Top Gun: Mavericku'. Glasnogovornik Disneyja još se nije oglasio o ovoj temi, piše People.

Čitajte i: Johnny Depp: ‘Hvala vam što se mi vratili život‘! Amber Heard ogorčena: ‘Brdo dokaza nije bilo dovoljno!‘

No, nemaju svi iste prognoze za Deppa. Naime, holivudski insajder koji je radio na prethodnim filmovima rekao je za People da je malo vjerojatno da će se Depp vratiti u nastavak Pirata kao glavna zvijezda, već da će u filmu biti glumica Margot Robbie ili netko sličan. Producent franšize Jerry Bruckheimer nedavno je za The Sunday Times rekao da pišu dva scenarija Pirata - jedan s njom, drugi bez nje".

Međutim, Depp je tijekom svog svjedočenja govorio o svađi s direktorima Disneyja te rekao da neće više raditi s tom tvrtkom, čak i ako mu ponude plaću od 300 milijuna dolara. Ako mu ponude ulogu koja ga je dodatno proslavila, tko zna, možda se predomisli.

Linker
19. travanj 2024 00:57