Davor Lukšić i Cristel Carrisi uživaju zajedno i tijekom izolacije
 Instagram / Cristel Carrisi
Svaka čast

Karantena na način najbogatijeg Hrvata: Možda vas iznenadi kad vidite što radi njegova supruga

Cristel Carissi i Davor Lukšić odlučili su život graditi u Hrvatskoj, a dane karantene provode u Zagrebu. Simpatična Talijanka uvjerena je da našla rješenje za mir u svijetu.

Komičar Ricky Gervais ovih je dana prozvao sve one koji kukaju na društvenim mrežama zbog izolacije, koju, ako su bogati i slavni u pitanju - provode u luksuznim vilama s bazenima i prostranima okućnicama. No, i pozitivnih primjera ima. Jedan od njih je i najbogatiji Hrvat, poduzetnik Davor Lukšić. Ni Lukšić ni njegova supruga Cristel ne razmeću se bogatstvom, ponašaju se primjereno situaciji i čekaju da im vrijeme prođe.

Mislim da sam otkrila rješenje za mir u svijetu - vrtlarstvo.

Rijedak uvid u njihov dom dala je ovih dala je ovih dana Talijanka Cristel Carrisi Lukšić, pokazavši da je tijekom karantene našla novi hobi. Okrenula se obrađivanju i uređivanju vrta, u čemu očito uživa. "Za one koji nemaju horizontalni vrt, svaka vertikalna površina može se pretvoriti u zeleni zid", napisala je na Instagramu Cristel, istaknuvši prednost vrtlarenja.

Čini se da Davor i Cristel s djecom dane provode u Zagrebu pa uređuje vrt u njihovom zagrebačkom domu. Osim toga, roditelji imaju pune ruke posla i s njihovo dvoje djece - u kolovozu prošle godine dobili su djevojčicu Cassiju, njihovo drugo dijete. Prije nje, dobili su dječaka Kaya, a prije negoli su se odlučili na proširenje obitelji - Lukšić i Cristel su se u Italiji vjenčali 2016. godine.

Talijanski mediji tada su pisali o najluksuznijoj svadbi godine, udala se kćer njihovih glazbenih legendi Ala Bana i Romine Power.

Udala se u utjecajnu i poznatu obitelj hrvatskih korijena, Davor je nasljednik čileanske poduzetničke obitelji hrvatskih korijena. "Vratio se" na neki način Davor kući, u Hrvatsku je uložio veliki novac i odlučio život graditi u domovini svojih predaka. Da je vezan uz Zagreb, svjedoči i njegov profil na društvenim mrežama. Nakon zagrebačkog potresa objavio je dirljivu fotografiju i dao podršku najpogođenijima, a nedavno je izrazio zahvalnost i prema zdravstvenim djelatnicima.

Čitajte i:

Stigla prinova: Najbogatiji Hrvat postao otac, s bebom će živjeti u Modrićevoj vili

Još jedan razlog za sreću najbogatijeg Hrvata: U kolovozu stiže djevojčica

Supruga najbogatijeg Hrvata rodila drugo dijete: Otkriveno ime malene djevojčice

Davor Lukšić i njegova supruga objavili velik razlog za slavlje!

Linker
20. travanj 2024 04:23