Konačno sretna

Karantena joj je bila zabavna: Okončala loš brak, našla srodnu dušu, a sada čeka i treće dijete!

Nakon što je okončala brak s hokejašem Mikeom Comriejem, glumici i pjevačici Hilary Duff život se okrenuo za 180 stupnjeva, a sada opet ima razloga za sreću.

Glumica i pjevačica Hilary Duff u emotivnoj objavi na Instagramu otkrila je da čeka treće dijete, drugo sa sadašnjim suprugom, kantautorom Matthewom Komom s kojim već ima kćer Banks Violet. Suprug joj na videu mazi već vidljivi trudnički trbuh, dok se ponosna majka smije i uživa u pažnji.

"Rastemo. Uglavnom ja", simpatično je napisala Duff ispod videa. Naravno, u komentarima su se zaredale čestitke oduševljenih prijatelja i obožavatelja. Koma je na svom profilu također priložio isti video, napisavši kako im je karantena bila zabavna te da treće dijete dolazi 2021.

Koma i Duff vjenčali su se 2019. u tajnosti u njihovom domu u Los Angelesu. Ipak, neki izvori za strane medije su otkrili njihovu tajnu pa supružnici nisu imali izbora nego potvrditi brak dijeljenjem fotografija sa ceremonije. Organizaciju malenog vjenčanja na sebe je preuzela njezina sestra Haylie.

Mlada je nosila haljinu s potpisom dizajnerice Jenny Packham i ogrtač sa šlepom, a ceremonija, održana u njihovom domu, je započela prilikom zalaska sunca. Par se vjenčao šest mjeseci nakon zaruka, a zaručili su se u svibnju 2019., pola godine nakon što su dobili kćer Banks Violet.

image
Hilary Duff s kćeri Banks te sinom Lucom i suprugom Matthewom Komom.
ROMA/MEGA/MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Inače, Hilary Duff je prije Kome bila u braku s hokejašem Mikeom Comriejem s kojim ima osmogodišnjeg sina Lucu. Ipak, njihova ljubav okončana je 2016. godine. On je čak i nakon rođenja djeteta, jednom je ispričala Duff, nastavio sa svojim noćnim provodima i pijanstvima, a ona se osjećala silno izoliranom jer niti jedna njezina prijateljica tada još nije imala djecu. Početkom 2017. upoznala je Komu, ali su već u ožujku te godine prekinuli. Ipak, vratili su se jedno drugome u rujnu iste godine.

Linker
18. travanj 2024 17:22