Vječni šarmer

Kao u neka dobra stara vremena: Ćiro uživao na legendarnom mjestu i jednom gestom pokazao zašto ga obožavaju svi

Nekadašnji trener, za razliku od većine kolega koji su potražili osvježenje na obali, u vruće ljetne dane zatekao se centru Zagreba tu je osim modne lekcije, održao i jednu iz srdačnog ponašanja.

Legenda domaćeg nogometa i vječni šarmer Miroslav Ćiro Blažević vruće i sparne dane provodi u ugodnom društvu uz razgovor s dragim ljudima u samom centru Zagreba. Legendarnog trenera nije bilo teško uočiti na zagrebačkoj špici, dok je sjedio u isto tako legendarnom kafiću Charlieju - obožavanom mjestu domaće kreme iz nekih prošlih vremena.

Iako je Zagreb od devedesetih na ovamo dobio brojne otmjene kavane, kafiće i barove - Ćiro se drži poznatog mjesta. A svojom pojavom održao je i modnu lekciju. Sparni i vrući dani koji su mnogima zadali muke, na ovom se bivšem sportašu nimalo ne primijete. Gospodin kao i uvijek zna kako izgledati i elegantno i sportski svježe.

image
Miroslav Ćiro Blažević pokazao je kako ostati elegantan istovremeno i 'svježe' odjeven.
DAMJAN TADIC/CROPIX

Ćiro je svijetlo žutu polo majicu kombinirao sa svijetlim hlačama, prirodni materijali i svijetle boje idealni su za podnošenje vrućine. Istovremeno je pažljivo uparenim detaljima ručnog sata i smeđih mokasina zadržao eleganciju na visokom nivou.

Čitate i: ‘Hrvatska se ne pobjeđuje‘: Legendarni Ćiro Blažević zvijezda je nove navijačke pjesme domaćeg benda

Otvoren i omiljen

Trener koji je osvojio simpatije ljudi svih dobi i zanimanja zbog svoje neposrednosti i duhovitosti, jedan je od omiljenih sugovornika te je njegovo nasmijano lice i ruka u znak pozdrava fotografu koji ga je zapazio samo još jedan pokazatelj zašto je Ćiro toliko obožavan u narodu.

image
Ćiro je omiljen među svim generacijama.
DAMJAN TADIC/CROPIX

Dok su njegovi kolege iz nogometnog svijeta na zasluženom odmoru, nakon završetka Europskog nogometnog prvenstva, a ostatak sportskog svijeta otišao je na najvažnije natjecanje - Olimpijske igre, koje se ove godine održavaju u Tokiju - Miroslav Ćiro Blažević zasluženo uživa i odmara u Zagrebu na nekadašnjoj špici koja je u ovo doba godine ugodno prazna.

Linker
20. travanj 2024 04:38