Getty Images for Disney
koliko su slatke?

Kao iz bajke: Selena Gomez imala je najslađu pratnju na premijeri popularnog filma

Američka glumica i pjevačica na premijeri animiranog filma imala je najslađe društvo. Dovela je svoju mlađu sestru koja je njezin najveći obožavatelj na svijetu.

U Hollywoodu je održana premijera drugog nastavka popularnog animiranog filma "Snježno kraljevstvo". Glumica i pjevačica Selena Gomez (27) sa šestogodišnjom sestrom Gracie Teefey nije propustila novi nastavak crtanog filma, a djevojke su izgledale kao najveće obožavateljice filma u bajkovitim outfitima.

Uskladile su se u bijelim kraljevskim haljinama i plaštevima ukrašenima perjem i šljokicama, dok su kosu splele u dvije pletenice. Iako nisu kopirale look niti jednog lika iz crtića, bez problema su se mogle uklopiti u atmosferu ledenog kraljevstva. Na crvenom tepihu su ukrale svu pažnju u istim outfitima dok su se fotografirale i držale za ruke, a Selena se zabavljala s mlađom sestrom i dala joj poljubac u obraz.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - NOVEMBER 07: (L-R) Guest and Selena Gomez attend the world premiere of Disney's
Getty Images for Disney

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - NOVEMBER 07: Gracie Teefey and Selena Gomez attend the premiere of Disney's
Getty Images

Gracie i Selena su sestre po majci Mandy koja je do 1997. godine bila u braku s njezinim ocem Ricardom Joelom Gomezom. 2006. godine Mandy se oženila za drugog supruga, a Ricardo se oženio sa Sarom, s kojom ima kćer Victoriju.

Pjevačica koja je nedavno izbacila singl "Lose You To Love Me" svojoj sestri je pravi uzor i ne krije koliko joj ona znači. "Zauvijek ću govoriti svojoj sestri da je snažna, hrabra i prekrasna. Odgajana je tako da zna da se njezin glas treba čuti i shvaća koliko je važno nadahnuti sve ostale svojom istinom", kazala je još 2017. godine.

Na premijeri "Snježnog kraljevstva 2" cure su bile u društvu zvijezda iz filma koje su posudile glas likovima poput Kristen Bell, Josha Gada, Idine Menzel i ostalih. Premijera crtanog filma u našim kinima očekuje se 22. studenog.

Linker
13. travanj 2024 00:41