KIMYE NA OKUPU

Kanye West kupio kuću nasuprot Kim Kardashian: ‘Moram biti blizu svoje djece, vraćam se kući‘

West je glasno govorio o tome da želi drugu priliku s Kardashian koja je povezana s komičarem emisije Saturday Night Live Peteom Davidsonom (27) otkako su fotografirani kako se drže za ruke u listopadu.

Američki reper Kanye West (46) kupio je kuću u Kaliforniji preko puta svoje sad već bivše supruge Kim Kardashian (41), potvrdio je izvor, a sve u nadi da će ostati blizu svoje djece, piše People.

Prema izvoru, 44-godišnji reper kupio je kuću za nevjerojatnih 4,5 milijuna dolara.

Izvor je kuću, izgrađenu 1955. godine, nazvao "ruševnom" i dodao da je dogovor sklopljen isključivo kako bi bio u neposrednoj blizini bivše supruge i njihove djece.

"Kanyeova nova kuća je srušena. Kupio ju je samo zbog lokacije. U blizini je Kim i djece. On ima viziju kuće i planira započeti gradnju što je prije moguće", rekao je izvor za People te dodao: "Želi imati mogućnost imati djecu što je više moguće. Kad je živio u Malibuu to mu je otežavalo posjete."

Drugi izvor otkrio je da je West brzo sklopio posao kada je kuća došla na tržište. "Kada je shvatio da može kupiti kuću i biti u blizini svoje obitelji, odmah je prihvatio tu ideju", rekao je izvor. "Želi biti blizu i biti tu za djecu", zaključio je.

Reper i osnivačica SKIMS-a dijele kćeri North (8) i Chicago (3) te sinove Sainta (6) i Psalma (2).

Podsjetimo, Kardashian West podnijela je zahtjev za razvod od Westa u veljači nakon gotovo sedam godina braka. Par je počeo izlaziti 2012., a vjenčao se 2014. godine. Međutim, njegovo ponašanje dovelo je do raspada braka o kojemu se šuškalo još od početka ove godine da bi, konačno, jesenas nagađanja bila i potvrđena.

image

Kanye West i Kim Kardashian

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Kim je dosta Kanyea: Ne želi ga blizu sebe, na majčinu božićnu večeru dovodi novog dečka

West je glasno govorio o tome da želi drugu priliku s Kardashian koja je povezana s komičarem emisije Saturday Night Live Peteom Davidsonom (27) otkako su fotografirani kako se drže za ruke u listopadu.

Ranije ovog mjeseca, dok je nastupao na koncertu u Los Angelesu, West je posvetio svoju pjesmu "Runaway" bivšoj supruzi. Nakon što je otpjevao stihove, "Trebaš mi se se vratiti, dušo", dodao je: "Točnije, Kimberly."

Održao je sličan govor na godišnjem događaju Dana zahvalnosti misije Los Angelesa u studenom, rekavši: "Kada Bog ponovno okupi Kimye, bit će milijuni obitelji na koje ćemo utjecati da mogu prevladati razdvajanje". Rekao je da se u konačnici "mora vratiti kući".

image

Kanye West and Kim Kardashian West

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Kim opet rekla ‘NE‘ pomirenju s Kanyeom: Nepomirljivim razlikama ne može pomoći ni bračno savjetovanje

Kao odgovor na njegove javne izjave koje su imale za cilj da zbliži svoju obitelj, izvor je za People ovog mjeseca rekao da je Kardashian krenula dalje, ali "ona zna da je Kanyeu teško nositi se s tim." Izvor je nastavio: "Nije iznenađena što on javno moli da mu se vrati. Ona samo pokušava imati poštovanje prema tome".

Linker
16. travanj 2024 19:49