SAMO ROMANTIKA

Kanye West i Irina Shayk su zajedno! Uhvaćeni na romantičnom odmoru u francuskoj Provansi

Glasine da su zajedno širile su se još od prošlog mjeseca, a sad je došla i potvrda. Kanye West i Irina Shayk proslavili su reperov 44. rođendan na romantičnom odmoru u Francuskoj.

Nije mu trebalo dugo. Kanye West (44) pronašao je novu ljubav, a sad je i potvrđeno da se radi o manekenki Irini Shayk (35), tvrdi britanski Daily Mail. Fotografi su repera "uhvatili" u romantičnoj šetnji u Provansi u Francuskoj s bivšom Bradleya Coopera, gdje su zajedno proslavili i njegov 44. rođendan.

image
Kanye i Irina poznaju se više od desetljeća. Ona je bila model u njegovom spotu za pjesmu Power.
SMG/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Par je navodno tri noći boravio u luksuznom hotelu Villa La Coste, gdje se cijene noćenja kreću od 10.000 kuna. Odjavili su se u srijedu. Tada su pak uhvaćeni i na aerodromu u New Jerseyu kada su sletjeli sa svog romantičnog putovanja. Što kažu njihovi bivši partneri Kim Kardashian i Bradley Cooper, e to ćemo vjerojatno saznati u narednim tjednima.

Čitajte i: Ljubav je u zraku! Vladimir Šeks romantične dane provodi uz tajanstvenu - i znatno mlađu - crnku

image
Irina Shayk sakrila je svoje lice od fotografa nakon što se vratila kući s putovanja s Kanyeom.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glasine o tome da su zajedno šire se od prošlog mjeseca. U veljači je Kim Kardashian podnijela papire za razvod, a Irina nakon razvoda s glumcem i redateljem Bradleyem, barem javno, nikoga imala dvije godine. Prije Coopera, bila je u vezi s nogometašem Christianom Ronaldom.

image
Irina Shayk u šetnji New Yorkom.
FELIPE RAMALES /SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Irina i Kanye znaju se već više od desetljeća. Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice, 2010. je godine u Kanyeovom spotu za pjesmu Power glumila anđela.

Linker
23. travanj 2024 16:24