Konačno sretna

Kaley Cuoco otkrila koga ljubi: ‘Sunce se probija kroz oblake, zlatne zrake prodiru mi u oči i srce‘

Od drugog supruga razišla se prošle godine, a sada je glumica otkrila da ima novu ljubav i to s kolegom.

Omiljena glumica Kaley Cuoco koja je simpatije svjetske javnosti dobila još kao legendarna Kelly iz Teorije velikog praska ima novog dečka. Potvrdila je to objavom na društvenim mrežama, ova 36-godišnja glumica u vezi je s kolegom Tomom Pelphreyem. Oboje su istovremeno na Instagramu objavili slike nakon kojih više nema sumnje u to da su oni novi par.

Kaley je objavila niz fotografija među kojima su i Polaroidi s njihovog odmora na planinama, na kojima s 39-godišnjim pozira na odmoru, a na posljednjem je od njega dobila i pusu u obraz.

"Život u posljednje vrijeme. Sunce se probija kroz oblake, zlatne zrake prodiru mi u oči i srce, žute zrake razbijaju sivilo", napisala je Cuoco uz niz fotografija. A da je par definitivno postao Instagram official, potrudio se i glumac, koji je istovremeno podijelio Polaroide njega i Cuoco. Zvijezda serije Ozark se uz zajedničke slike još više raspisao, odnosno citirao je ulomak iz djela Noah's Wall.

Čitajte i: Nakon što se oprostila od svoje vjerne kobile, omiljena glumica pretrpjela još jedan velik gubitak

Nikad više brak

"Ali ništa te ne može spasiti. Ni tvoji prijatelji, ni najbolji mjuzikl Freda Astairea koji si vidio, ni ljepota tvoje majke, ni rečenica iz pisma koje si pronašao na dnu ladice. Ništa te ne može spasiti... Sve je tako poznato i moguće. Sve je previše jednostavno i postoji toliko dobra na svijetu i ti ne znaš kako da ga uzmeš. I pitaš se kada si se pogubio. Tad uhvatiš povjetarac, tako topao i sladak, da se ponadaš da će doći netko tko te također ne može spasiti, ali tko misli da si vrijedan spašavanja", napisao je zaljubljeni glumac uz zajedničke fotografije.

Glumica je nedavno u intervjuu za magazin Glamour otvoreno progovorila o svom ljubavnom životu. "Voljela bih imati dugotrajnu vezu ili partnerstvo. Ali nikad se više neću udati. Apsolutno nikad. Doslovno to možete staviti na naslovnicu", kazala je Kailey. Glumica je bila da puta u braku, nakon što je prekinula vezu s kolegom Johnnyjem Galeckim, s kojim je i u seriji Teorija velikog praska i glumila ljubavni par, imala je veze s muškarcima koji nisu iz glumačkog miljea.

S tenisačem Ryanom Sweetingom u braku je bila od 2013. do 2016., a za Karla Cooka, inače sina milijardera, udala se 2018. tri godine kasnije objavili su da se razilaze.

Linker
19. travanj 2024 17:35