PLIJENILI SVU PAŽNJU

Kakvo izdanje! Megan Fox u potpuno prozirnoj haljini dala naslutiti trudnoću, a potom umalo s dečkom završila u tučnjavi

Otkad su zajedno, popularna glumica Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly plijene svu pažnju, a ni na ovogodišnjoj dodijeli MTV glazbenih nagrada nisu uspjeli proći neprimijećeno - ni izgledom, ni ponašanjem.

Već tradicionalno, MTV Video Music Awards, međunarodna ceremonija dodjele glazbenih nagrada za u Barclays centru u New Yorku, bila je prepuna iznenađenja. Ove godine, osim noviteta u vidu modnih kombinacija, na velikom događaju dogodili su se i incidenti, a svu su pažnju plijenili popularna glumica Megan Fox i njezin dečko, glazbenik Machine Gun Kelly.

Poput sirene

Na dodijeli nagrada glumica se pojavila u potpuno prozirnoj haljini ukrašenoj šljokicama ispod koje je nosila samo tange i grudnjak. Cijelu kombinaciju Megan je začinila popularnom "wet" frizurom te je izgledala poput sirene, kako ju je i dečko nazvao u opisu fotografije na svom Instagram profilu.

image
Glumica je za ovu prigodu izabrala prozirnu haljinu.
MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Duo koji se uvijek ističe u masi

I Machine Gun Kelly držao se pravila oblačenja zbog kojih mnogima nespojiv duo pažnju plijeni otkako su započeli ljubavnu vezu, pa se pojavio u upečatljivoj crvenoj šljokičastoj kombinaciji odijela, a lice je ukrasio sitnim bijelim biserima.

Čitajte i: Zaljubljeni, divlji i usklađeni! Megan Fox u odvažnom dizajnerskom komadu proslavila nagradu svog dečka

Megan i američki reper nisu skidali ruke jedno s drugog, a tijekom večeri su se našli i u neugodnoj situaciji nakon što se UFC borac Conor McGregor htio potući s Kellyjem, a na crvenom tepihu razdvajali su ih zaštitari. Conor je, navodno, upitao glazbenika za fotografiju, na što je on loše reagirao te ga je zalio pićem, a potom je UFC borac navalio šakama na njega, a ostatak pića je zalilo i Megan koja je stajala do dečka. Do tučnjave, srećom nije došlo.

image
Zaštitari su intervenirali prilikom incidenta.
STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Golupčići koji su se na prvi pogled zaljubili na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass", osim uobičajeno upečatljivim stajlinzima i iznenadnim incidentom, odlučili su privući još malo pažnje pa je Megan s Kourtuney Kardashian sve iznenadila najavom partnera Machine Gun Kellyja na dodjeli.

image
Od kada su zajedno, plijene sve poglede.
MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dala naslutiti trudnoću?

Čitajte i: Moda za nju i njega: Megan Fox s fatalnim dečkom u najvećem hit komadu sezone pokazala kako zabljesnuti

"Ja sam veliki obožavatelj idućeg izvođača i gledala sam ga kako raste, ne samo kao umjetnika nego i kao osobu", rekla je Megan, čemu je dodala: "New York, budite posebno glasni za buduće očeve naših beba".

Iako se ni Megan ni njezin dečko još nisu oglasili o nagađanjima, ovom najavom Megan i Kourtney pokrenule su glasine o trudnoći, a glumica je dodatno sve začinila popratnim opisom na zajedničkim fotografijama na Instagramu, napisavši:

"Tata će osvojiti VMA", što su pratitelji odmah protumačili kao objavu o mogućoj prinovi.

Inače, glavnu nagradu večeri za video godine osvojila je pjesma Lil Nas X "Montero (Call Me By Your Name)", a najviše (tri) VMA 2021 nagrada kući je ponijela 18-godišnja glazbenica Olivia Rodrigo, dok je Justin Bieber od sedam nominacija osvojio dvije. Nagradu za najbolju hip-hop izvedbu osvojio je Travis Scott s pjesmom "Franchise", a za najbolju rock izvedbu - John Mayer s pjesmom "Last train home".

Linker
19. travanj 2024 14:25