u cannesu

Kakvi pogledi, kakav ponos, pale su i suze! Pogledajte kako Sean Penn gleda svoju Dylan

Sean Penn u Cannesu uživa uz najvažniju ženu u svom životu, kćer Dylan kojoj je povjerio ulogu u novom filmu koji sada zajedno predstavljaju na prestižnom filmskom festivalu.

Slavni oskarovac Sean Penn (60) pred novinarima je u Cannesu priznao kako je zamalo propustio priliku glumiti nasuprot svoje kćeri Dylan (30) u njegovom najnovijem filmu koji se nadmeće za nagradu na Filmskom festivalu u Cannesu - sve dok ga glumac Matt Damon nije uspio nagovoriti!

Film ‘Flag Day‘ natječe se za Zlatnu palmu. Riječ je o ekranizaciji knjige novinarke Jennifer Vogel iz 2005. godine „Flim-Flam Man: The True Story of My Father’s Counterfeit Life“.

image
FOTOGRAFIJE: MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tko je nova gospođa Penn? Nakon Madonne i Robin Wright glumac oženio 31 godina mlađu kolegicu

Penn po prvi puta režira samog sebe u filmu o obitelji koja se raspala zbog očevih deluzija. Glumi Johna Vogela, kriminalca koji na sve načine pokušava održati dobar odnos s kćeri Jennifer (koju glumi Dylan), no naposljetku završava u zatvoru. Teško je bilo ne primijetiti suzu u oku Seana Penna nakon svečane premijere filma te ponos koji je vrištao iz pogleda prema svojoj Dylan koju je prije tri desetljeća dobio tijekom četverogodišnjeg braka s glumicom Robin Wright. Ovo je za Dylan prva glavna uloga u filmu. Do sada se povremeno bavila manekenstvom te je dobivala sporedne uloge na projektima pa bi ovo za nju mogao biti pravi proboj u Hollywood. Još u ranim dvadesetima bila je jedna od najtraženijih mladih modela, a nakon što je osvojila modnu scenu, na red je došla i filmska industrija.

image
FOTOGRAFIJE: MICKAEL CHAVET/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA MICKAEL CHAVET/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
image
FOTOGRAFIJE: MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

A brižni otac podupire svoju kćer u svemu što radi te odlično funkcioniraju i kao moderna obitelj. Njegova bivša supruga Robin Wright se 2018. ponovno udala za menadžera za VIP klijente u Saint Laurentu, dok se Sean prošle godine potajno vjenčao u Kaliforniji s kćeri Vincenta D’Onofrija, Leilom George, koja je godinu dana mlađa od Pennove kćeri Dylan. Leilin otac Vincent D‘Onofrio godinu je pak dana stariji od Seana Penna. No, čini se kako je to zanimljivo samo medijima. Oni kao moderna obitelj funkcioniraju skladno i sretno.

Madonna, Robin, Charlize, Scarlett, a sad i lijepa Leila: Holivudskom buntovniku žene ne mogu odoljeti

Linker
14. travanj 2024 13:26