IBL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
prati je 1,7 milijuna ljudi

Kakva reklama: Jedna od najpoznatijih svjetskih influencerica nosi trenirku s potpisom Izabele Kovačić

Švedska manekenka i influencerica KEnza Zouiten Subošić otkrila je da kišni dan provodi u trenirci brenda Lunilou.

Švedska manekenka i influencerica KEnza Zouiten Subošić otkrila je da kišni dan provodi u trenirci brenda Lunilou.

Manekenka i blogerica Kenza Zouiten Subošić često na društvenim mrežama dijeli svoje odjevne kombinacije, a ovog puta je na Instagram storyju objavila kreaciju brenda u vlasništvu Izabel Kovačić. Poznata Šveđanka pozirala je u sportskom outfitu koji potpisuje Lunilou. Supruga hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića već nekoliko godina uspješno vodi taj brand, ostajući uvijek vjerna svom stilskom potpisu i eco friendly viziji i misiji.

image

Kenza Zouiten Subosic

INSTAGRAM

Riječ je o odjeći koja je izrađena od 100% organskog pamuka te je istovremeno nježna prema osjetljivoj koži i dobra za okoliš, a ubrzo je pretvorena u sada već prepoznatljivi brand koji je obožavatelje stekao i izvan granica Hrvatske.

Sudeći po društvenim mrežama Lunilou su zapazile čak i svjetske zvijezde, među kojima je i popularna Kenza koja broji više od milijun i pol pratitelja na Instagramu.

‘‘Odličan outfit za ovakvo vrijeme‘‘, poručila je manekenka ispod fotografije u sivoj brendiranoj trenirci.

Inače, Zouiten je radila za Elite Model Management, a procjenjuje se da je zaradila 2,5 milijuna na svom blogu 2011. godine.

Početkom veljače 2009. godine upoznala je crnogorskog sportaša sa štokholmskom adresom Alexa Subošića. Počeli su izlaziti nedugo nakon toga, a vjenčali su se 29. srpnja 2017. Nakon što joj je dijagnosticirana rana menopauza te je prošla dva kruga IVF-a koji su završili neuspjehom, Kenza je u siječnju 2019. objavila trudnoću te otkrila da je dijete začela prirodnim putem. Sin Nikola rođen im je 14. lipnja 2019. Da čekaju drugo dijete objavili su 6. rujna 2020. Drugi sin, Danilo, rođen je 5. ožujka 2021., točno u isti sat kada i njegov stariji brat, 05:06 sati ujutro.

Atraktivna manekenka i majka na društvenim mrežama dijeli i trenutke s obitelji pa je nedavno objavila i fotografiju sa svoja dva sinčića u veseloj obiteljskoj atmosferi.

‘‘Apsolutno nemam pojma što sam radila sa svim svojim vremenom prije nego što sam te dobila, ali sigurno znam da je biti tvoja mama najbolja stvar‘‘, poručila je ispod fotografije.

Linker
26. travanj 2024 03:15