LUKSUZ I POL

Kakva razglednica Hrvatske! Victorijine anđelice odlično se zabavljaju u Dubrovniku, na Hvaru i u Istri

Jasmine Tookes, poznata anđelica brenda Victoria‘s Secreta i zaručnica osnivača Snapchata, Juana Davida Borrera, djevojačku večer koja se pretvorila u ljetovanje odlučila je s kolegicama i prijateljicama proslaviti u Hrvatskoj. Prva postaja bila im je Dubrovnik, potom su nastavila na Hvaru, a završile u Istri.

Ima li bolje reklame za hrvatsku obalu od fotografija na Instagramu jednih od najljepših žena na svijetu? Victorijine anđelice već danima ljetuju u Hrvatskoj, a ako je suditi po društvenim mrežama, provode se na jugu i sjeveru zemlje, odnosno u Dubrovniku i na Hvaru te u Istri.

Napravile su pravu razglednicu naših ljepota na svojim društvenim mrežama i pokazale kako se provode na ljetovanju gdje slave skorašnje vjenčanje Jasmine Tookes (30). Manekenka se udaje za osnivača Snapchata Juana Davida Borrera (31).

image
Jasmine Tookes i njezin zaručnik Juan David Borrero.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Upravo je ona objavila jednu od najljepših fotografija iz Dubrovnika gdje je na balkonu vile Orabelle pozirala u nebesko plavoj satenskoj haljini s golim leđima, a pokazala je i kako je izgledao zajednički piknik u prirodi na stijenama uz more.

Čitajte i: Poznata manekenka i zaručnica jednog od čelnika Snapchata djevojačku zabavu proslavila u Dubrovniku

Na ljetovanje u Hrvatsku je povela i kolegice Saru Sampaio, Shaninu Shaik, Kelsey Merritt i Laisu Ribeiro te prijateljice Rachel Scott, Denu Gallucci i Julianu Borrero. Prije nekoliko dana razgledavale su Stradun, obišle su i Hvar, a posljednje postaja bila im je Istra.

Objavile su fotografiju iz Vile Meneghetti u Balama, gdje je pjevačica Maja Šuput prije nešto više od dvije godine imala vjenčanje s Nenadom Tatarinovom. Predivan smještaj okružen s vinogradima u prostranstvima Istre osvojio je i Victorijine anđelice, a Josephine Skriver i Jasmine Tookes nazdravljale su domaćim istarskim vinom u midi haljinama cvjetnog printa.

"Lice me boli od toga koliko smo se smijale ovog tjedna. Toliko sam sretna što sam ovdje s tobom kako bih proslavila tvoj veliki životni korak", napisala je Josephine u posveti svojoj prijateljici i kolegici.

Australski model Shanina Shaik u nešto manje romantičnom outfitu, odnosno u zelenom crop topu pozirala je ispred vinograda gdje je ispijala domaći rose. Fotografiju joj je komentirala i Paris Hilton. Stavila je emotikon srca i tako se pridružila ostalim oduševljenim pratiteljima koji su hvalili i manekenku i lokaciju u predivnoj Istri.

Čitajte i: Život na visokoj nozi: Miranda Kerr i ‘kralj Snapchata‘ kupili dvorac u Parizu za nevjerojatnu cifru

Kelsey Merrit, kao i Sara Sampaio, oduševila je fotografijama s Hvara, gdje su djevojke provele dan na krstarenju jahtom. Fotografija na kojoj tamnoputa Kelsey pozira u dvodijelnom badiću prošaranom nijansama ljubičaste boje ima više od 73 tisuće lajkova.

"Divno europsko ljeto", napisala je manekenka. S time ćemo se svakako složiti, a dodali bismo i - divna besplatna reklama za Hrvatsku!

Linker
18. travanj 2024 18:03