Davor Gobac i Ivan Dečak
 Livio Andrijić
the voice mentori

Kakva je kemija između Dečaka i Gopca? Otkrili su nam svoje skrivene talente, ali i bez čega ne mogu na snimanju

Treća sezona pjevačkog showa The Voice u napetoj je fazi nokauta. Velika četvorka u žiriju - Massimo Savić, Vanna, Ivan Dečak i Davor Gobac predstavljaju svoje članove tima, a kada ne odlučuju o sudbini natjecatelja, znaju se dobro zabaviti. Na setu smo uhvatili Dečaka i Gopca i postavili im set zanimljivih pitanja kako bi provjerili koliko se dobro poznaju.

Jedan je frontmen grupe Vatra, a drugi frontmen grupe Psihomodo pop... Osim pjevanja, veže ih i još jedna stvar, mentorstvo u showu The Voice koji pratimo na HRT-u svake subote. Natjecanje nakon audicijskih emisija postaje sve napetije i zanimljivije, dečki su odabrali svoje timove i sada su krenule nokaut emisije.

No nas je zanimalo koliko se članovi žirija zaista poznaju i mogu li reći da jedno o drugome znaju sve. Kojeg bi člana žirija spasili da mogu odabrati samo jednog, kakvi su kad su ljuti i bez čega ne mogu na setu - pjevače Ivana Dečaka i Davora Gopca priveli smo na mali ispit prijateljstva, a jesu li ga prošli, pogledajte u našem videointervjuu.

Linker
18. travanj 2024 07:49