Maja Šuput Instagram
Sretna nova!

Kako su domaće zvijezde proslavile Novu godinu: Nevena na kauču, Maja koncertom, a Bojana u kuhinji

Doček Nove za neke domaće zvijezde protekao je mirno, dok su ga druge dočekale radno u uzavreloj atmosferi. Osim simpatičnih čestitki i fotografija, neki su otkrili što si žele u novoj godini.

Novu godinu i novo desetljeće proslavile su i brojne domaće zvijezde koje su atmosferu svog slavlja podijelile na Instagramu. Neke od njih slavile su nešto mirnije - u svojem domu u krugu obitelji, dok su druge Novu dočekale radno, zabavljajući publiku.

Uz fotografije i čestitke mnogi su napisali kratki rezime protekle godine, otkrili što žele od nove i čemu se nadaju.

Nevena Rendeli Vejzović

"Ljudi se danas dijele u dvije kategorije: na one koji će u 2020. ući u šljokicama okruženi mnoštvom i na one koji će biti u pidžami. Ja spadam u ove druge ali sam, za svaki slučaj, stavila crveni ruž. A vama želim, da kao i ja, u 2020. uđete u najboljem društvu i da vam takva bude cijela godina", poželjela je voditeljica Nevena Rendeli okružena djecom.

Indira Levak

"Pjevaj, raduj se, trči, skači, smij se, voli, luduj, putuj, uživaj u malim stvarima i ne zaboravi da i ti nekoga učiniš sretnim u ovoj godini. Potrudi se da provedeš svaki dan na najbolji način i da svaki od njih pamtiš po nečemu lijepom.Pa pa 2019! Dobrodošla 2020!!!! Volim vas", poručila je Indira.

Luka Modrić

Hrvatski nogometni as Luka Modrić Novu je proslavio sa suprugom Vanjom, sinom Ivanom te kćerima Emom i Sofijom. Svih petero imali su simpatične šešire sa šljokicama, a Luka je svima čestitao novu godinu i to na dva jezika - španjolskom i hrvatskom. Naime, nedavno je kupio luksuznu vilu u Španjolskoj za 2,3 milijuna eura, gdje će živjeti s obitelji.

Maja Šuput

Maja Šuput Novu je dočekala pjevajući na glavnom trgu u Umagu, a nekoliko dana prije na Instagramu je napravila je kratki pregled želja i ciljeva koje je uspješno ostvarila u 2019. godini i poželjela sebi i drugima još pobjeda u 2020.-oj:

"Za mene je 2019 god. bila penjanje prema snovima i nasreću realizacija istih. Imala sam luđačku djevojačku, bajkovito vjenčanje, proslavila 40 kako dolikuje, odradila sve vikende pjevajući na pozornicama, snimila uspješno sve emisije, izdala dječji album i do visina razvila MAJUSHKU. Uz sve to, kaže mi muž da sam i najbolja supruga (nije bas da me ima s kim usporedit), mama je i dalje super ponosna, a prijatelji su uvijek tu za sve dobre i loše dane. Hvala svima koji su bili uz mene, velika ste mi podrška i vjetar u leđa", napisala je pjevačica.

Giuliano

Giuliano je također zabavljao publiku za doček i to u Hotelu Medenoj u Trogiru, a prije koncerta poslao je kratku, ali simpatičnu poruku na Instagramu.

"Nisam sklon rezimeima godine, ni novogodišnjim odlukama...Ali me veseli što smo puno kroz godinu pjevali i plesali skupa, i što ćemo tako ispratiti ovu 2019. i dočekati onu pred nama", napisao je.

Franka Batelić

Pjevačica Franka Batelić u slatkom je iščekivanju prve bebe sa suprugom Vedranom Ćorlukom, a na Instagramu se zahvalila svima na podršci i podijelila kolaž fotografija najznačajnijih trenutaka u prethodnoj godini.

"Posljednji pozdrav 2019. Oproštaj od desetljeća koje me u svakom smislu oblikovalo, desetljeća koje me nije moglo više raniti, a istovremeno mi dati toliko mnogo. ŠKOLA MOG ŽIVOTA. I zato danas zahvalno slažem kolaž 2019. godine i moram zahvaliti svima koji su me podržali na glazbenom putu. Zbog vas nisam odustala i živjela sam svoje note svaki dan! Nazdravljam zadnji put u ovom desetljeću koje zatvaram nikad sretnija, zahvalnija, s tisuću leptirića u trbuhu. Jer za koji dan kreće za nas nova priča, čije će prve stranici ispisati novi glavni lik. SVIMA VAMA, Sretna Nova 2020. i neka vas iznenadi i usreći baš kao što je mene 2019.", poručila je.

Ida Prester

Pjevačica Ida Prester slavila je u toplini svojeg doma, okružena obitelji i prijateljima, a nije propustila podijeliti vrlo važnu novogodišnju poruku svojim fanovima.

"Kraljica majka želi vam sve najbolje u 2020. Uzbudljiva je bila prošla godina. Puno lijepih stvari, ali i ružnih o kojima ništa ne znate, jer se tada ne snima i ne fotka. Evo vam novogodišnje poruke - svi imamo dobre i loše trenutke, ne vjerujte Instagramu, ovo sve je iluzija, svjetlo i kostim. Bitno je samo da se svaki put dočekate na noge, namjestite frizuru i gurate dalje. A i malo crvenog neće škoditi. Hvala @gloria.hr na izboru snažne žene godine", poručila je Ida.

Bojana Gregorić Vejzović

U obiteljskom okruženju Novu je dočekala i glumica Bojana Gregorić Vejzović te podijelila simpatičnu fotografiju iz kuhinje na kojoj je s prijateljicom Brankom Obuljen Štritof.

"Nešto se dobro kuha u 2020IMA IMA IMA. Sretna Nova svima", čestitala je Bojana.

Pamela Ramljak

"Dragi moji, od srca Vam želimo sretnu Novu 2020 godinu. Nek vam je ispunjena smijehom, zdravljem i ljudima koje volite. Živjeli", poručila je pjevačica Pamela Ramljak, objavivši fotografiju na kojoj vidno uživa sa suprugom Mladenom i sinom Antunom.

Tina Walme

"Evo kako je izgledala moja 2019. Plesno i veselo @alanwalme i ja smo na putu, gdje ćemo opet zaplesati prema novoj, nadam se jednako plesnoj i veseloj 2020.", napisala je plesačica Tina Walme ispod fotografije s partnerom Alanom.

Linker
17. travanj 2024 23:53