Ljetna shema

Kako ljetuju najveće svjetske zvijezde? Luksuzno i u privatnosti - od Grčke do Meksika

Svoje godišnje odmore provode s obitelji na obalama diljem svijeta, a ne propuštaju svaku priliku za osvježit se od nesnosnih vrućina.

Dok na jugu SAD-a haraju najveće vrućine u povijesti, holivudske zvijezde osvježenje su potražile na obalama svjetskih mora.

Australska glumica Margot Robbie (30) i njezin suprug, britansko-američki producent Tom Ackerley (31), za prijašnjih su se posjeta zaljubili u toplo more i prekrasne meksičke plaže, a ove su godine odabrali resort u Puerto Vallarti - inače omiljenoj destinaciji LGBT zajednice.

image
Margot Robbie i suprug Tom Ackerley ove su godine odabrali resort u Puerto Vallarti.
USA/Profimedia

Američka kantautorica Katy Perry (36) i holivudski glumac Orlando Bloom (44) odmaraju se u Grčkoj, a na Peloponezu su s njima, naravno, i devetomjesečna kćerkica Daisy Love te desetogodišnji Flynn, njegov sin iz braka sa supermodelom Mirandom Kerr.

image
Orlando Bloom i Katy Perry odmaraju se s klincima u Grčkoj.
Splash/Profimedia

Glumica Kate Hudson (42) doplovila je pak do Skiatosa, otočića na sjeverozapadu Egejskog mora, a s njom i cijelo njeno ‘pleme’ - troje djece, životni partner Danny Fujikawa (35), mama Goldie Hawn (75) te očuh Kurt Russell (70).

image
Kate Hudson doplovila je pak do Skiatosa, otočića na sjeverozapadu Egejskog mora.
Splash/Profimedia

Čitajte i: Nigdje ne bismo radije bili: ovo su najljepše plaže na našem Jadranu i želimo tamo već danas

Linker
24. travanj 2024 07:18