Napokon sretni

Kako je uspjela tako dugo čuvati tajnu? Cardi B tijekom nastupa otkrila da očekuje drugo dijete

Cardi B i reper Offset vjenčali su se u rujnu 2017. i uz mnoštvo uspona i padova pa čak i podnošenja zahtjeva za razvod prošle jeseni, pomirili su se u studenom, a da je njihov brak jači nego ikad potvrdili su nakon što su snimljeni na romantičnom odmoru za Valentinovo, ali zasigurno i ovim novim sretnim vijestima.

Nakon što je u kolovozu 2018. javno obznanila svoju prvu trudnoću tijekom televizijskog nastupa uživo u programu Saturday Night Live reperica Cardi B (28) na svoj način iznenadila viješću da je - opet trudna!

Ovoga puta otišla je, slobodno možemo reći, korak dalje i svojim je obožavateljima objavila najsretnije vijesti za vrijeme nastupa grupe svog supruga Offseta na dodjeli BET nagrada.

Nakon što je trio završio s pjesmom "Straightenin", Cardi je izašla na pozornicu i pridružila im se u izvedbi pjesme "Type S--.".

U crnom bodiju ukrašenom dijamantnim detaljima i kamenčićima, prozirni dio oko trbuha otkrio je da je Cardi trudna već nekoliko mjeseci. Par već ima kćerkicu Kulture Kiari, koja u srpnju navršava tri godine.

Offsetu (29) će ovo biti peto dijete, s obzirom na to da iz prethodnih veza ima kćer Kaleu (6) i sinove Kodyja (6) i Jordana (11).

Čitajte i: Nakon Grammyja! Frizerka Cardi B. otkrila sve o ružičastoj pixie frizuri, predviđa se da bi mogla postati hit

"Cardi B i Offset dali su nam život - doslovno", našalila se voditeljica Taraji P. Henson tijekom prijenosa nagrada.

Par se vjenčao 20. rujna 2017. i uz mnoštvo uspona i padova, pa čak i podnošenja zahtjeva za razvod u listopadu prošle godine, u studenom su se ipak pomirili. Da je njihov brak jači nego ikad potvrdili su nakon što su snimljeni na romantičnom odmoru za Valentinovo, ali zasigurno i ovim novim sretnim vijestima.

Migos je ove godine na dodjeli BET nagrada bio nominiram za najbolju grupu, dok je Cardi osvojila nagradu za video godine za pjesmu "W.A.P.", a nominirala je bila za još tri nagrade.

Čitajte i: Stigle su tenisice s potpisom slavne Cardi B: Slave slobodu izražavanja i slobodnog kretanja

Linker
19. travanj 2024 17:32