SKROMNA ZVIJEZDA

Kako je Drew Barrymore započela prijateljstvo sa zvijezdom Matrixa: ‘Keanu mi je pružio provod života‘

Iako su se njih dvoje prvi put susreli na setu filma "Babes in Toyland" 1986. godine gdje su zajedno glumili, u to je vrijeme glumica imala samo 11 godina. Pet godina kasnije priuštio joj je iskustvo kojeg se i danas živo sjeća.

Nije tajna da Drew Barrymore (46) i Keanu Reeves (57) njeguju duboko prijateljstvo, a 57-godišnja zvijezda Matrixa se tijekom gostovanja u emisiji "The Drew Barrymore Show" s glumicom prisjetila početaka njihovog odnosa, piše People.

Iako su se njih dvoje prvi put sreli na setu filma "Babes in Toyland" iz 1986. godine gdje su zajedno glumili, u to je vrijeme Barrymore imala samo 11 godina.

Glumci su kasnije ostali u kontaktu, a Reeves je na nju ostavio snažan dojam.

image

Film 'Babes in Toyland'

EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

"Mogu li se prisjetiti svog prvog pravog sjećanja koje imam s tobom?" Barrymore je upitala Reevesa u emisiji. "Bila sam u klubu i bio mi je 16. rođendan i ti si ušao. Ušao si i zgrabio si me za ruku, stavio me na svoj motocikl i tad sam doživjela provod života", rekla je.

Glumica je nastavila: "Osjećala sam se tako slobodnom. I to je bio trenutak u kojem se samo sjećam da sam voljela život i bila sam tako sretna. Ta mi je uspomena još draža jer što smo stariji, to je teže doći do tog osjećaja", iskreno je priznala.

image

Drew Barrymore

Jackie BROWN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Futuristička moda na premijeri novog Matrixa: Neil Patrich Harris genijalan, Jada Pinkett Smith malo pretjerala s crvenom

Nasmiješeni Reeves tražio je od Barrymore detalje dok se činilo da se pokuša prisjetiti trenutka, pitajući: "U kojem smo klubu bili?"

Barrymore mu je objasnila da je to bilo u Trećoj ulici u Los Angelesu, da su napravili nekoliko krugova na motoru te se ona naposljetku vratila u klub.

Pokazujući uzbuđenje dok se prisjećala te prilike, Barrymore je ustala i skočila po pozornici, dodajući: "Doslovno sam se vratila na zabavu skačući. Nisam čak ni razmišljala o rođendanu, a sad kužim da ne možeš imati bolji 16. rođendan od vožnje na motociklu", kaže zvijezda Charlijevih anđela.

Čitajte i: Keanu Reeves o pisanju poezije koja ga je povezala sa sadašnjom djevojkom

"Vožnja motocikla je uzbudljiva i pruža svojevrsnu slobodu", nastavio je glumac.

Iako je Keanu izgledao kao da se ne može sjetiti trenutka kad je pružio provod života svojoj mlađoj kolegici, rekao je da je zabavno voziti motocikl jer tad osjeća kao da se "nalazi u trenutku", a sloboda je neopisiva.

Glumac je naposljetku postao emotivan pa je razgovor završio izjavom: "Zaista sam zahvalan što mogu imati karijeru u nečemu što volim, i to u tako jednostavnoj stvari. Volim voziti motor, volim glumiti, a to je ono što radim u svojim filmovima", zaključio je.

Linker
19. travanj 2024 20:06