Spajsice su tada pjevale u čast princa Charlesa i Nelsona Mandele.
 Reuters
Cure, dogovorite se

Kako je bivša spajsica jednom izjavom razočarala brojne fanove

Čini se da će vjenčanje Harryja i Meghan Markle ipak proći bez njegovog najdražeg benda iz tinejdžerskih dana...

Baš kad smo pomislili da vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle ne može biti zanimljivije, stigla je Mel C s lošim vijestima.

Melanie Chisholm arriving at the Adelphi Theatre, London for the musical The Bodyguard, Image: 174730351, License: Rights-managed, Restrictions: None, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Njezina bivša kolegica Mel B prije desetak dana oduševila je fanove izjavom da su sve djevojke iz bivšeg girl benda pozvane na vjenčanje te da će nastupiti na jednoj od zabava i pjesmom razveseliti ugledne goste novog kraljevskog para.

Britain's Prince Charles (2nd R) and Prince Harry meet Spice Girls (L-R) Geri, Mel B, Emma, Victoria (holding the Prince's hand) and Mel C backstage during  the
reuters

Ideji o ponovnom okupljanju, koja je oduševila fanove benda Spice Girls, na kraj je stala Mel C koja je početkom tjedna naglasila da je riječ samo o neslanoj šali.

"O da, novinari su se raspisali o tome, ali moja pozivnica još nije stigla. Možda je zapela u snijegu", izjavila je bivša Sporty Spice za E! News.

"Mislim da se Mel B samo šalila. Mediji su malo napuhali tu priču", dodala je.

Linker
14. travanj 2024 08:22