genijalno

Kakav unikat! Ecija Ivušić i njezin dečko nadmašili sva očekivanja sa svadbenim poklonom Snježani Mehun i Franzu Schillingeru

Poduzetnica i dizajnerica Snježana Mehun prošlog se vikenda udala za austrijskog poduzetnika Franza Schillingera, a iz dana u dan izlaze novi detalji s vjenčanja. Ecija i Goran Belošević otkrili su što su novopečenim supružnicima poklonili za njihovu mirnu bračnu luku.

Svadba poduzetnice Snježane Mehun bila je udarna tema posljednjih nekoliko dana. Poznati uzvanici, romantična lokacija, bosonoga Snježana koja nije skidala osmijeh s lica i njezin markantan suprug Franz Schillinger - ovako bi otprilike saželi opuštenu i ležernu svadbu koju su supružnici priredili za najbliže prijatelje i obitelj.

Do oltara Snježanu je dopratio sin Dino Mehun, a mladenci su oduševili svojom jednostavnošću i romantikom koju su priredili na Kornatima. Među uzvanicima su bili radijska voditeljica Ecija Ivušić i njezin dečko, glazbenik i član benda 'Pravila igre' Goran Belošević.

Goran je na svom Facebooku profilu objavio fotografiju na kojoj su on i Ecija pozirali uz poklon novopečenim supružnicima. Radi se o oslikanom portretu gdje su se našalili s Franzovim austrijskim porijeklom, a Snježana mu se pridružila kao, vjerojatno, austro-ugarska kraljica. Pretenciozna, nakićena vjenčanica, u kojoj je Snježana na portretu, potpuna je suprotnost od onoga što je dizajnerica imala u stvarnosti.

Bijelu asimetričnu vjenčanicu prema njezinoj želji izradio je Tin Brišar, dizajner koji radi za njezin brend Duchess. Otvorenog je dekoltea, korzetiranog struka i laganog sirena kroja, a mladoženja je odjenuo laneno bež odijelo te bež mokasinke.

Čitajte i: Snježana Mehun udala se za svog Franza na Kornatima dok joj je vjenčanica vijorila na vjetru

Viziju svadbe imala je otpočetka

"Moj je stav da mladenka mora blistati od sreće, a ne zbog previše grandiozne haljine u obliku torte. Tin radi i cvjetne aranžmane od mediteranskog bilja. Generalno bih rekla da će naša svadba nalikovati onoj iz filma “Mamma Mia!”", rekla je nedavno Snježana, a to je svakako i ostvarila.

image
Snježana Mehun i Franz Schillinger vjenčali su se na Kornatima.
ZVONIMIR PERINA

Kuma joj je bila dugogodišnja prijateljica i bivša manekenka Antea Kodžoman, a Franzov kum, na iznenađenje mnogih, bio je predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša koji je na svadbu stigao u društvu epidemiologinje Dijane Mayer. Na vjenčanju su bili i Nives Celzijus i Neven Ciganović i još neki bliski uzvanici koji su uživali u glazbi violončelistice Ane Rucner, no fešta je počela domaćim hitovima među kojima je bila i pjesma "Nije u šoldima sve".

Ovo je Snježani treći brak. Par često putuje, a upoznali su se preko zajedničkog poslovnog partnera. Među prvim spojevima bio im je - uspon na Sljeme!

Čitajte i: Snježana Mehun se vratila! Pokazala svoj divni bečki stan i blizanke koje su joj pomogle u poslu

Linker
25. travanj 2024 01:51