Profimedia, Everett
stiže četvrta beba

Kad trudnica pogriješi s odabirom haljine...

Alec Baldwin za koji će tjedan postati ponosni otac svog petog djeteta, a trudnu suprugu Hilariju ne ispušta iz ruku. Njegova 25 godina mlađa družica pak ni u visokom stupnju trudnoće ne propušta javna događanja na koja prati slavnog supruga te se u neobično uskoj i šarenoj haljini sinoć pojavila i na gala večeri u New Yorku.

Alec Baldwin, 60-godišnji glumac, sa suprugom Hilarijom Thomas čeka njihovo četvrto zajedničko dijete. Njegova lijepa životna družica samo što nije rodila, a trbuh kao da sa svakim novim danom želi što bolje istaknuti. U ponedjeljak navečer se 34-godišnja spisateljica španjolskih korijena uz slavnog supruga pojavila u uskoj haljini koja je ocrtala svaki djelić njezina tijela, no u samo se u trbuh sretne trudnice gledalo. Šareni je uzorak kreacije samo pojačao dojam.

Početkom veljače obitelj je strepila kako će proći operacija kuka kojoj se glumac nužno morao podvrgnuti. No, vrlo se brzo i dobro oporavio i s novim, umjetnim kukom hoda - kao nov!

Inače, glumcu će ovo biti peto dijete - prvu je kćer, Ireland, dobio tijekom braka s glumicom Kim Basinger. Ireland je danas 22-godišnjakinja i bavi se manekenstvom.

Hilaria Baldwin, Alec Baldwin
NYU Tisch School of the Arts Gala, New York, USA - 16 Apr 2018, Image: 368717441, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Hilaria Baldwin at arrivals for NYU Tisch School of the Arts 2018 Gala, Capitale, New York, NY April 16, 2018., Image: 368725572, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Jason Smith/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Linker
25. travanj 2024 18:15