samo s desne strane!

Kad se osoblje raspriča: Okriveni neobični zahtjevi vezani za jelo i piće Donalda Trumpa

Da Donald Trump obožava predvidljive situacije, otkriva priča djelatnika jednog njegovog hotela u kojem bivši američki predsjednik često boravi. Osoblje se itekako mora pomučiti kako bi posluživanje bilo dovoljno dobro za visoke kriterije šefa koji svaki dan jede isti ručak i pije isti napitak.

Bivši predsjednik SAD-a, Donald Trump, poznat je po svojim strogim pravilima vezanim za svaki aspekt svog života, a nedavno je otkriveno da je izuzetno specifičan i kad su hrana i piće u pitanju.

Zaposlenici hotela Trump International u Washingtonu, u kojem često objeduju Donald, Melania i Trumpova djeca, otkrili su da nije nimalo lako ugoditi biznismenu i političaru koji se, između ostalog, panično boji bakterija.

image
Donald i Melania Trump često borave u hotelu Trump International u Washingtonu
Shutterstock Editorial/Profimedia

Omiljeno piće u sedam koraka

Čim bi Trump sjeo za stol (uvijek isti, pod brojem 72), konobar bi mu diskretno pružio mini bočicu dezinficijensa Purell, a zatim bi "započeo ples".

"Donald Trump pije isključivo dijetnu Coca-Colu", otkrio je za portal Washingtonian zaposlenik hotela, "a svaki ga se put mora pitati želi li sok s ledom ili bez njega".

"Bez obzira na odgovor, besprijekorno čisti pladnjevi s obje opcije moraju biti spremni, a kad se Trump odluči, djelatnik hotela kreće u propisani postupak od sedam koraka posluživanja kole".

Kako se Trump panično boji bakterija, osoba koja ga poslužuje otvarač za boce smije držati na donjoj trećini, baš kao i staklenku napitka, koji drži u drugoj ruci.

Na kraju posluživanja, napitak se Trumpu poslužuje isključivo s - desne strane.

Odjeća mu je iznimno važna

Hlače nisu zabranjene, otkriva zaposlenik hotela, no žene koje rade blizu Trumpa dobro poznaju nepisano pravilo da su najpoželjnije suknje i haljine.

Bivša menadžerica jednog njegovog hotela izjavila je kako se uvijek trudila odijevati poput voditeljica kanala FOX News.

Trumpa nije strah monotonije, a konobari moraju biti - brzi

74-godišnji poduzetnik svaki dan jede isto jelo, a riječ je o koktelu od škapi, dobro pečenom odresku i krumpirićima te mini pecivima. Za desert bi ponekad pojeo pitu od jabuke ili čokoladnu tortu.

No, ni posluživanje ručka nije tako jednostavno. Peciva koja amerikanci zovu 'popovers', na Trumpov stol moraju stići za točno dvije minute od izlaska iz pećnice, bez iznimke. Uz odrezak, pred Trumpovim se očima otvara mini bočica Heinz ketchupa, kako bi čuo zvuk 'pop' i znao da bočica nije ranije otvarana. Začini i jestivi ukeasi ne dolaze u obzir. Melania Trump jednom je vratila jelo jer je chef njezino meso "ukrasio" peršinom, prisjećaju se zaposlenici.

Izuzetno je važno i da on dobije - najveći odrezak

Izvor koji se raspričao o Trumpovim navikama tvrdi da se osoblje još uvijek živo sjeća "Steakgatea", kad se Trump naljutio jer je njegov gost dobio malo veći odrezak od njega.

Linker
19. travanj 2024 07:05