JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia
Ponovno slave

Kad se ljubav rodi na poslu: Zaljubili se na setu hit serije, a sada čekaju prvu bebu

Slavni glumci upoznali su se na snimanju hit serije, ali su dugo skrivali da su zaljubljeni. Vezu su okrunili brakom 2018., a sada će im se životi u potpunosti promijeniti.

Glumac Kit Harington i njegova supruga Rose Leslie iznenadili su obožavatelje viješću da uskoro postaju roditelji. Slavni par poznat po ulogama u hit seriji "Igra prijestolja", gdje su se i zaljubili, vjerojatno bi krio prinovu da Leslie nije pristala pozirati s trudničkim trbuhom za naslovnicu Make Magazinea.

Fotografiju na kojoj Leslie nosi crnu haljinu s potpisom dizajnerice Stelle McCartney objavila je na Instagramu Ursula Lake, modna urednica spomenutog magazina.

Leslie i Harington u "Igri prijestolja" glumili su Jona Snowa i Ygritte, a zanimljiva činjenica jest što se u seriji likovi koje glume također zaljube pa nije čudno što su ljubav prenijeli i u stvaran život.

LONDON, ENGLAND - APRIL 09:  Rose Leslie and Kit Harington attend The Olivier Awards 2017 at Royal Albert Hall on April 9, 2017 in London, England.  (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)
Getty Images
Kit Harington i Rose Leslie na dodjeli nagrada Olivier Awards 2017.

Nazvao se samcem,ali...

A šuškanja o njihovoj vezi počela su 2012. kad su ih paparazzi uhvatili kako se drže za ruke. Iako tada nisu potvrdili da su zajedno, anonimni izvor je 2013. otkrio magazinu The Stir da je par prekinuo. Godinu dana poslije glumci su navodno obnovili odnos prema se Harington 2015. u intervjuu za British GQ nazvao samcem.

No, čini se da su riješili sve probleme pa su se 2017. zajedno pojavili na crvenom tepihu uoči dodjele nagrada Olivier Awards, kada je Harington za Vogue Italia rekao da se zaljubio u kolegicu na snimanju "Igre prijestolja" na Islandu.

Kit Harington And Rose Leslie Are Married

Pictured: 
Ref: SPL5005905 230618 NON-EXCLUSIVE
Picture by: SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
photodesk@splashnews.com

World Rights
SplashNews.com
Rose Leslie i Kit Harington vjenčali su se u dvorcu Wardhill u Škotskoj.

Godinu dana kasnije, par se i zaručio te vjenčao 23. lipnja 2018. u dvorcu Wardhill u Škotskoj, koji je u posjedu njezine obitelji. Mladenka je za najromantičniji dan u svom životu odjenula dugačku bijelu haljinu od čipke, s dugim rukavima s potpisom modne kuće Elie Saab. Na vjenčanju su se pojavili brojni kolege mladenaca iz serije "Igra prijestolja" poput Emilije Clarke, Sophie Turner i Petera Dinklagea.

Čitajte i:

Serija ga je koštala zdravlja: Omiljenog glumca iz 'Igre prijestolja' čeka dugotrajno liječenje

Stigle fotografije s vjenčanja: Zaljubljeni glumci dugogodišnju vezu okrunili brakom

Nakon burnog braka, ponovno sretna: Mandy Moore s novim suprugom čeka dijete, otkrila i spol!

Linker
16. travanj 2024 11:04