Anti-rođendan

Justin Timberlake ‘prisilno‘ proslavio rođendan preko Zooma: ‘Ovo je bilo bolno za gledati‘

Skeč koji je trebao biti duhovit, očito nije sjeo glazbeniku i glumcu, ali je svejedno sudjelovao u iznenađenju koje mu je putem video poziva priredila voditeljica s drugog kontinenta.

Britanska voditeljica Alison Hammond odlučila je virtualni intervju s Justinom Timberlakeom pretvoriti u zabavu iznenađenja, povodom njegovog nadolazećeg 40. rođendana. U video-chatu u svojoj emisiji "This Morning" trebala ga je ispitivati o njegovom novom filmu "Palmer", no ipak se odlučila na jedan Zoom party koji je priredila u svom domu u Birminghamu. Pjevač je u svemu sudjelovao iz svog doma u SAD-u, nije izgledao impresioniran iznenađenjem. Za tu priliku dala je izraditi kartonsku verziju same sebe, u prirodnoj veličini, dodala je druge ukrase.

"Razmišljala sam što da kupim Justinu za njegov rođendan? Onda sam rekla, pa čekaj, trebamo imati zabavu", otkrila je Alison kako joj je tako nešto uopće palo na pamet. "Tako da cijelo jutro pripremam tulum, imam šampanjac, šeširiće i puhalice. Imam i engleske tapase - odlični su od ananasa i sira", nabrajala je voditeljica.

Pogledajte video

Jedini problem joj je bio kako sve to poslati u Ameriku, jer si to ne može priuštiti. Zatim mu je otkrila najveće iznenađenje - i svoj kartonski poster.

Platit će i poštarinu

"Oh divno, jedva čekam da to dobijem u ruke", sarkastično joj je odgovorio Justin. Voditeljica je odmah prihvatila i krenula sa 'žicanjem'. "Jel' bi ti platio poštarinu?", pitala je glumca i glazbenika. On joj je potvrdio da bi.

Komentari o ovoj čudnoj emisiji raširili su se društvenim mrežama. "Stvarno je uživao u intervjuu, vidi mu se na licu", kazao je jedan gledatelj. Neki su istaknuli da Justin jednostavno ne izgleda impresionirano. "Ovo je bolno za gledati", kazao je treći obožavatelj.

image
Alison Hammond i Justin Timberlake na Zoom rođendanskom tulumu.
ITV/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Uzbuđen sam. Nadam se da ću imati dovoljno sreće da mi ova godina, kada navršim 40, bude dobra godina", osvrnuo se Justin o svom okruglom rođendanu.

Duo je nastavio ovaj online party uz igru, Alison je svirala odabrane pjesme, a Justin ih je morao pogoditi. Na kraju je iznenađeni Timberlake zaključio uz riječi: "Tako mi je drago da si mogla uživati u svemu ovome za moj rođendan".

Linker
25. travanj 2024 07:49