Profimedia, Xposurephotos
Jenn neće biti sretna

Justin Theroux već se zabavlja s 11 godina mlađom, dok Aniston šeće sama

Gdje ima dima, ima i vatre, a činjenica je da bivši suprug Jennifer Aniston svega koji mjesec nakon rastanka od slavne glumice vrijeme provodi uz atraktivnu Britanku.

S kojom god ljepoticom ovih tjedana bilo tko na svijetu ugleda 45-godišnjeg Justina Therouxa, pomislit će dvije stvari: prvo, stoji li upravo ona iza razvoda slavnog para, i drugo, je li mu to nova djevojka.

No, svima je jasno da su to trenutačno sve još uvijek šuškanja. Ipak, kad su krenule glasine da se zbližio s poznatom Britankom, modnom ikonom, TV voditeljicom i dizajnericom Alexom Chung, bilo je tu nečeg više od običnog naklapanja jer se njihovo druženje u javnosti doista činilo kao ljubavna veza.

Kako pišu strani mediji, Jennifer Aniston i Justin Theroux, koji su zajedno proveli sedam godina i od toga dvije i pol godine u braku, prekinuli su jer je on htio dijete. A to mu je, zaključuju, 34-godišnja Alexa Chung, za razliku od 49-godišnje Aniston, spremna dati jer već planiraju imati dijete.

Alexa Chung i Theroux upoznali su se preko zajedničkih prijatelja prošle godine, a zajedno su prvi put viđeni u veljači na Tjednu mode u New Yorku, a potom ga je posjetila i na njegovu imanju. Ona je njegova velika podrška nakon razvoda što ih je još više zbližilo, a vezu će potvrditi ili negirati tek vrijeme.

, New York, NY - 20180208 - Celebrities at Adam Selman Front Row During NYFW

-PICTURED: Justin Theroux , Alexa Chung
-, Image: 362710375, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Justin Theroux and Jennifer Aniston at
Profimedia, Uppa entertainment
Justin Theroux i Jennifer Aniston

Linker
24. travanj 2024 09:24