pokazao tetovaže

Jure Brkljača: Nježan u duši, opasan u ringu

Zadarski glazbenik Jure Brkljača u novom je spotu za još jednu ljubavnu pjesmu otkrio tetovaže na svom tijelu kojeg je doveo gotovo do savršenstva zahvaljujući desetgodišnjem treniranju boksa.

Iako su sve njegove pjesme ljubavne, zadarski glazbenik Jure Brkljača (27) još nije pronašao svoju srodnu dušu, no strasti u njegovu životu ima i previše. Za sada je ona usmjerena na glazbu, ali i na boks koji mu je najbolji ispušni ventil od stresne svakodnevice.

"Još me nitko nikada nije nokautirao, obrana mi je jača strana", govori pjevač koji je na estradi zabljesnuo kao natjecatelj prve sezone TV showa The Voice prije sedam godina kada je publiku osvojio pjevajući pjesme legendarnog Olivera Dragojevića.

image
NEJA MARKICEVIC, CROPIX
Nakon toga je započeo samostalnu karijeru pa je lani snimio prvi album ‘Ostani tajna mog života‘, na kojem je i pjesma ‘Da sutra odem od tebe‘. Ovih dana za tu je pjesmu snimio spot, a pažnju obožavateljica privukli su njegovi mišići za koje je zaslužan boks kojeg trenira već deset godina te čak tri tetovaže koje, kaže, imaju posebnu simboliku.
image
NEJA MARKICEVIC, CROPIX

"Prvu tetovažu napravio sam kad sam postao punoljetan i to je lik tasmanijske nemani iz Looney Tunesa jer vjerujem da ona najbolje oslikava moj divlji duh. Zatim sam na lijevoj podlaktici istetovirao note iz Vivaldijeve skladbe ‘Četiri godišnja doba‘ jer je za mene klasika savršena glazba. No, kako živim na rokerski način, treća tetovaža su slova R‘N‘R iza uha koja sam dao istetovirato uoči snimanja spota pjesme ‘Pristani na sve‘", kaže Brkljača

ČITAJTE I: Ispovijest Jure Brkljače: Otišao je u Legiju stranaca, no zbog zdravstvenih problema morao je odustati

Linker
28. ožujak 2024 20:11