Getty Images
VLADAVINA SERIJALA

Julianne Moore se vraća na televiziju u kriminalističkom serijalu

Iako je nekad to bila rijetkost, više nije neobično da najpoznatiji holivudski glumci glume u televizijskim serijalima. Američka glumica Julianne Moore prije više od 30 godina je započela svoju karijeru u TV sapunici "As The World Turns" i od tada nije imala značajnijih televizijskih angažmana.

Tek je 2012. godine glumila u TV filmu "Game Change" u kojem je igrala Sarah Palin, a sada, nakon nekoliko desetljeća izbivanja, Julianne Moore se napokon vraća u televizijskom serijalu kao ključna članica filmske ekipe. Produkcijska kuća Amazon Studio nadmašila je rivale i uspjela kupiti prestižan projekt za koji je izdvojila 160 milijuna dolara. Osim Julianne Moore, glavnu ulogu će igrati i američki glumac Robert De Niro, dok je za režiranje zadužen David O. Rusell.

Iako još nije otkrivena točna tema serijala, za koji je potvrđeno da će imati dvije sezone, šuška se da se radi o mafijaškoj priči. I dok Julianne Moore i David O. Rusell nisu do sada surađivali, De Niro je imao glavne uloge u tri redateljeva filma: "Silver Linings Playbook", "Joy" i "American Hustle".

Ipak, da televizija privlači najveće zvijezde nije ništa novo. Glumci i glumice za koje nitko ne bi rekao da će se glumiti u televizijskim formatima, sada su noseća imena brojnih TV projekata. Hillary Swank će glumiti u "One Percent", redatelja Alejandra Inarritua, Kevin Spacey je glavna zvijezda popularnog serijala "House of Cards", Amy Adams stiže na HBO u serijalu "Sharp Objects", a Emma Stone ima projekt na Netflixu.

Linker
20. travanj 2024 15:23